|
Autor |
Wiadomość |
ernesto
Moje A8
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line
Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2018-05-18, 12:44
|
|
|
maciu napisał/a: | ernesto napisał/a: | Dlatego kupiłem S-line |
na eslajna to wystarczą dywaniki i znaczek S na klapie |
|
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2018-05-19, 15:48
|
|
|
CINEK napisał/a: | Preston81 napisał/a: | a co ty tam takiego wielkiego za 25k wymieniles? |
tak samo można zapytać, co Ty takiego wielkiego zrobiłeś w tym aucie za te 60k, bo też nie widać po aucie
|
ostatniimi czasy
przekładnia ,rozrząd,kompletne zawieszenie przód i tył , ASB , nastawniki z ASO
ja moge rozliczyc kazda zlotowke i na wszystko mam papier
|
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
|
|
|
CINEK
Moje A8
Rocznik: 2003
Skrzynia: Tip.F1 GNU
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D3 BFM
Pomógł: 70 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Paź 2012 Posty: 4014 Skąd: Konstantynów Łódzki
|
Wysłany: 2018-05-19, 17:33
|
|
|
Co z tego ze masz papier...teraz juz nawet papier jest malo wart.. Auto ma byc "zadbane", szybkie, wmiare jakos palic no ale przede wszystkim jak najtansze w zakupie. No bo jak za prawie jak nie ponad 20 letni gruz dac ponad 20K
CINEK napisał/a: |
wiekszosci osób szukających A8 mało co obchodzi ile włożyłeś w auto...ma kosztować poniżej 20K (FL) i palić w mieście nie więcej niż 15L lpg (4.2) |
|
_________________ to nie jest zwykły napęd...to
|
|
|
|
|
monster_1973
Moje A8
Rocznik: 1999
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Adrian
Jeżdzę: A8 D2, Mercedes
Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 11 Maj 2014 Posty: 90 Skąd: DE Hessen
|
Wysłany: 2018-05-19, 18:01
|
|
|
Preston81 napisał/a: | a co ty tam takiego wielkiego za 25k wymieniles? bo ogladalem twoje ogloszenie i nie widzialem tam nic takiego "grubego" zrobionego jak dla mnie to zwykla eksploatacja "wymieniony został kompletny rozrząd, hamulce, oleje (w skrzyni biegów również), zrobiłem kompletny serwis."
??? |
Ty jak chcesz to możesz spowiadać się ze wszystkiego. Ja nie widzę powodu pisania laboratów. To jest ogłoszenie o sprzedaży a nie proza. A co zrobiłem to moja sprawa, tobie nic do tego, chyba że przyjedziesz z gotówką to możemy gadać.
Zresztą weź trochę wyluzuj bo prawie każda twoja wypowiedź jest agresywna. |
|
|
|
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2018-05-19, 18:16
|
|
|
ojej kolega delikatny, jak nie wolno pytac to po co piszesz w moim temacie dotyczacych moich aut ile wladowales w swoje- przeciez temat dotyczy iwyłącznie moich aut ?? jak juz napisales to zapytalem , i zacytowałem twoje słowa więc nie wiem co cie boli ? że ktoś pyta? jak nie chcesz pytań to nie udzielaj odpowiedzi które same generuja pytania ...
a i tak jeszcze poprosze cię o te moje agresywne wypowiedzi o ktore konkretnie Ci chodzi ? prawie robi wielką różnicę a dla sprostowania rozmawiam tu z kolegami których znam osobiście i jak nie odróżniasz żartów to tez twoj problem ... |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
monster_1973
Moje A8
Rocznik: 1999
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Adrian
Jeżdzę: A8 D2, Mercedes
Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 11 Maj 2014 Posty: 90 Skąd: DE Hessen
|
Wysłany: 2018-05-20, 07:54
|
|
|
Preston81 napisał/a: | ojej kolega delikatny, jak nie wolno pytac to po co piszesz w moim temacie dotyczacych moich aut ile wladowales w swoje- przeciez temat dotyczy iwyłącznie moich aut ?? jak juz napisales to zapytalem , i zacytowałem twoje słowa więc nie wiem co cie boli ? że ktoś pyta? jak nie chcesz pytań to nie udzielaj odpowiedzi które same generuja pytania ...
a i tak jeszcze poprosze cię o te moje agresywne wypowiedzi o ktore konkretnie Ci chodzi ? prawie robi wielką różnicę a dla sprostowania rozmawiam tu z kolegami których znam osobiście i jak nie odróżniasz żartów to tez twoj problem ... |
Ton twoich wypowiedzi jest nieprzyjemny. Jeśli tego nie rozumiesz to twój problem.
Ja zaglądam na forum aby przeczytać coś interesującego i przyjemnie spędzić czas.
Na kłótnie nie mam ochoty tak jak na dalszą dyskusję w tym temacie z tobą. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|