|
Autor |
Wiadomość |
mlody91
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 6.0
Skrzynia: Tip
Zasilanie: PB
Imię: Mateusz
Jeżdzę: S8 manual & W12 D2
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 04 Paź 2011 Posty: 202 Skąd: LBN
|
Wysłany: 2015-11-15, 23:35 [S8 D2 97 LPG
] Nie działa, tempomat, ABS,ESP
|
|
|
Witam, panowie jak w temacie nie działają następujące rzeczy, nie zaswiecaja się nawet kontrolki na liczniku . Mam pytanie czy ktoś z forum posiada VAG i pojęcie żeby mi pomóc ,oczywiście odpłatnie. Podjechać mogę, ja jestem z Lublina wiec najlepiej jak najbliżej ale mogę podjechać i dalej :-) Poprostu nie chce prowadzić jej do partaczy :-) pozdrawiam |
_________________ Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił... |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-11-16, 11:10
|
|
|
Co do tempomatu to vagiem nie wiele wskórasz. Trza obadać elementy bo może pompka może sterownik co najcześciej pada a może nieszczelnośc na gruszcze a może sama manetka też. |
|
|
|
|
|
|
|
landolaf
Użytkownik
Rocznik: 1994
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Olaf
Jeżdzę: A8 d2, B3 CQ, LR Discovery
|
Wysłany: 2015-11-18, 19:51
|
|
|
u mnie padnięty był czujnik stopu, vag to wychwycił |
|
|
|
|
mlody91
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 6.0
Skrzynia: Tip
Zasilanie: PB
Imię: Mateusz
Jeżdzę: S8 manual & W12 D2
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 04 Paź 2011 Posty: 202 Skąd: LBN
|
Wysłany: 2015-11-18, 22:36
|
|
|
apropo manetki . to dzieją sie z nią cyrki . tzn . jak wyskakuje prawy kierunek, to mrugaja długie światła, jak nie przycine mocniej w strone licznika to i przy włączeniu kierunka załączają sie długie. Coś czuje, że trzeba tam zajrzeć |
_________________ Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił... |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-11-19, 12:57
|
|
|
Wiec zacznij od manetki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|