tak, mozna nazwac ze 'pracuje': konwerter jest przykrecony bezposrednio do tarczy zabieraka (ta z kolei do walu korbowego). Dodatkowo pompa oleju w skrzyni jest napedzana bezposrednio od obudowy konwertera, wiec mozna powiedziec ze skrzynia jest gotowa do pracy bezposrednio po uruchomieniu silnika (cisnienie oleju w plycie sterujacej).
ehhhh udało mi się do tej pory ustalić że nie jest to odma na 100%. Dźwięk dochodzi ze skrzyni. Fachowiec ocenił że dźwięk dochodzi ze środka skrzyni i wykluczył konwerter. Zaproponował że może zrobić całą skrzynie za 4500 zł
gościu zajmuje się tylko skrzyniami automatycznymi od 9 lat ma warsztat. Na początku stawiał na konwerter ale po wjechaniu na kanał nie jest pewny na 100% i słychać jęczenie ze skrzyni. Miałem jeszcze wyciek oleju ale to mi zrobi doleje oleju i zobaczymy czy będzie wyło dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum