|
Autor |
Wiadomość |
robertas
Moje A8
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Robert
Jeżdzę: A8 D2, D3, Allroad, 80
Pomógł: 17 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 1605 Skąd: ślask
|
|
|
|
|
|
|
|
justinos1
Moje A8
Rocznik: 1999
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Arek
Jeżdzę: A8 D2FL
Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 131 Skąd: Chojnów
|
Wysłany: 2013-02-03, 09:52
|
|
|
Gratulacje! Super się prezentuje |
|
|
|
|
|
|
|
adrian949 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-03, 10:30
|
|
|
robertas napisał/a: | adrian949, no i dzis zalozylem no i spoko Nie odczylem zbytniej roznicy, ale tak jakby silnik wkrecal sie latwiej na obroty Ale bycmoze jest to placebo Troche przyznam sie zlitowalem nad autem bo uklad wydechowy odetkany a ssacy byl na seryjnym filtrze... Powiedz mi czym go czyscisz i w jaki sposob?? No i jak tam twoj AIR, zamontowales go i morde sprzedacy obiles w koncu ?? |
Hej, ja używam takiego zestawu http://allegro.pl/kn-zest...2960281540.html będę zamawiał nowy, stary się już skończył! Air ride jest na wykończeniu butle oddałem do malowania nie będzie wstydu otworzyć bagażnik! Zainwestowałem w złączki metalowe skręcane na przewód 12/10 drogie ale powinno być szczelnie, pozostał mi jeszcze do kupienia kompresor, pewnie jeden będzie mało i około 20 mb węża! Pszendza mi pomaga i podpowiada co jak, dzięki jemu troszkę inaczej zmontowałem zawory. Do zamontowania mam cały przód z polifta i tył do mojej A8 i malowanie auta, mam nadzieje że do lata pomaluje! Część kasy odzyskałem, to nie jest tak źle, człowiek uczy się na błędach! Zaj.....ą furkę masz! :lol: Pozdro |
|
|
|
|
krzychu22.p1i
Moje A8
Rocznik: 2000
Skrzynia: ZF
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: sporadycznie
Pomógł: 127 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 3149 Skąd: Oderwany od rzeczywistości
|
Wysłany: 2013-02-03, 11:24
|
|
|
Normalnie gangsta :-) Cóż za prezentacja 8-) |
|
|
|
|
|
robertas
Moje A8
|
Wysłany: 2013-02-03, 14:43
|
|
|
adrian949, kurcze, czyli zderzaki z polifta zapodasz...ajjj gniecie mnie ten sam temat no tez bym chetnie wymienil na polifty przod i tyl, ale taniej by bylo chyba angola na czesci kupic i przelozyc Oj jak wykonczysz juz AIR'a to porob foty co i jak.... bo jak przetrzesz szlak jako kolejny to moze w koncu i ja sie odwaze i zrobie to swojej |
_________________ Klimatyzacja problem Audi.
Amortyzatory, sprężyny, drążki, wahacze, łączniki, stabilizatory Audi.
|
|
|
|
|
Pszendza
Moje A8
Skrzynia: Manual
Imię: Przemek
Jeżdzę: A8/S8
|
Wysłany: 2013-02-03, 15:14
|
|
|
adrian949 napisał/a: | robertas napisał/a: | adrian949, no i dzis zalozylem no i spoko Nie odczylem zbytniej roznicy, ale tak jakby silnik wkrecal sie latwiej na obroty Ale bycmoze jest to placebo Troche przyznam sie zlitowalem nad autem bo uklad wydechowy odetkany a ssacy byl na seryjnym filtrze... Powiedz mi czym go czyscisz i w jaki sposob?? No i jak tam twoj AIR, zamontowales go i morde sprzedacy obiles w koncu ?? |
Hej, ja używam takiego zestawu http://allegro.pl/kn-zest...2960281540.html będę zamawiał nowy, stary się już skończył! Air ride jest na wykończeniu butle oddałem do malowania nie będzie wstydu otworzyć bagażnik! Zainwestowałem w złączki metalowe skręcane na przewód 12/10 drogie ale powinno być szczelnie, pozostał mi jeszcze do kupienia kompresor, pewnie jeden będzie mało i około 20 mb węża! Pszendza mi pomaga i podpowiada co jak, dzięki jemu troszkę inaczej zmontowałem zawory. Do zamontowania mam cały przód z polifta i tył do mojej A8 i malowanie auta, mam nadzieje że do lata pomaluje! Część kasy odzyskałem, to nie jest tak źle, człowiek uczy się na błędach! Zaj.....ą furkę masz! :lol: Pozdro |
Przód z polifta + klamki przedliftowe to nie jest najlepszy pomysł. Przednie lampy w przedlifcie są bardziej charakterystyczne, niskie i szerokie. poliftowy przód dla mnie jest troche na siłe poprawiony. Zderzak zdecydowanie ładniejszy, ale maska i lampy nie. Jakby maska i grill były takie jak A6 c5 po lifcie było by ciekawiej. |
_________________ A8- nie dla idiotów !! |
|
|
|
|
|
|
|
robertas
Moje A8
|
Wysłany: 2013-02-03, 15:29
|
|
|
Ja myslalem o samych zderzakach przod i tyl, nie powiem, bo w swoich wizjach na przyszlosc, wzoruje sie na Twojej osemie Pszendza, to nie tajemnica Ale wiem ze trzeba sie troszke pobawic z listewkami itd |
|
|
|
|
|
adrian949 [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-03, 15:53
|
|
|
Pszendza napisał/a: | adrian949 napisał/a: | robertas napisał/a: | adrian949, no i dzis zalozylem no i spoko Nie odczylem zbytniej roznicy, ale tak jakby silnik wkrecal sie latwiej na obroty Ale bycmoze jest to placebo Troche przyznam sie zlitowalem nad autem bo uklad wydechowy odetkany a ssacy byl na seryjnym filtrze... Powiedz mi czym go czyscisz i w jaki sposob?? No i jak tam twoj AIR, zamontowales go i morde sprzedacy obiles w koncu ?? |
Przód z polifta + klamki przedliftowe to nie jest najlepszy pomysł. Przednie lampy w przedlifcie są bardziej charakterystyczne, niskie i szerokie. poliftowy przód dla mnie jest troche na siłe poprawiony. Zderzak zdecydowanie ładniejszy, ale maska i lampy nie. Jakby maska i grill były takie jak A6 c5 po lifcie było by ciekawiej. |
Zastanawiałem się też nad drzwiami, mam cały komplet ale nie wiem czy wypali! |
|
|
|
|
|
|
|
robertas
Moje A8
|
|
|
|
|
Grain
Moje A8
Rocznik: 2004
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adam
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 241 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 2013-02-20, 14:20
|
|
|
czyżby kupione ze srebrnej 3.3 tdi z piły ? |
_________________ Było S8....:(
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-20, 14:42
|
|
|
A twoje złe były?? |
|
|
|
|
robertas
Moje A8
|
Wysłany: 2013-02-20, 16:55
|
|
|
Grain, nie, fotele przyszly z Lublina... oj Aphopis, nie wiem czy zle, raczej a nawet calkiem fajne Szczerze fotele kupilem z mysla zeby sobie do pokoju wstawic gdyby cos nie poszlo, ale jak tak na nie patrze to chyba wstawie sobie wolgi do pokoju a te wyladuja na aucie Tak czy siak mam dwie opcje :mrgreen: |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-20, 17:25
|
|
|
robertas, Jakmasz fajne te wołgi i czarne to może je przygarne któregos dzionka jesli nie ma ciśnienia |
|
|
|
|
robertas
Moje A8
|
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-20, 18:33
|
|
|
Nooo to pozostaje salon+stolik V |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|