|
Autor |
Wiadomość |
-V-I-R-U-S-
Moje A8
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 3.3
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Paweł
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 128 Skąd: warm-maz
|
Wysłany: 2009-11-09, 11:49
|
|
|
koledzy czy może ktoś z was ma schemat silnika, albo lepiej jakiś schemat, w którym miejscu wchodzą do silnika przewody od chłodzenia.
pozdrawiam kudłaty
[ Dodano: 2009-11-17, 20:36 ]
koledzy odstawiłem swoją małą na kanał. stała tam jakieś 3 godz (na zimnym i na rozgrzanym, na włączonym i na zgaszonym) nawet kropli nie uroniła. Nic nie rozkręcaliśmy, patrzyliśmy po osłonie, w którym to miejscu było, na przewodach żadnego śladu po płynie. dzisiaj przed odpaleniem patrzyłem, ubyło na pół paznokcia. przejechałem się i odstawiłem, następnie po kilku godzinach wyjechałem z powrotem zapaliła się kontrolka. ustałem zalałem płynu dobrze że byłem już pod domem. zapaliła się ponownie do auta zaczęło dobiegać zimne powietrze. wlałem co nie możliwe prawie 6L płynu.... szok,,, i spokój się zrobił. już nie wiem co może być. jestem głupi.... poradźcie mi co mam robić, do kogo się zgłosić. Każdy chce kasę a usterki nie może znaleźć. nie wiem.... może gdyby leciał jeszcze program USTERKA to zapodałbym swoje auto...
dzięki za pomoc Kudłaty |
_________________ Kudłaty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|