dziś sprawdzałem poziom oleju w szkrzyni 4hp 24 cml przy temperaturze ok 42 stopni C pisze ok dlatego ze mierzyłem temp.oleju termometrem na podczerwien i nie wiem na ile ten pomiar był dokładny dotknalem oleju jeszcze palcem i taka tremperatura mogla być faktycznie, sprawdzałem bo wydaje mi się ze mam jakiś niewielki wyciek tam gdzie wyjście na wal.probowalem wlozyc lusterko żeby zobaczyć ale jest mało miejsca i nic z tego nie wyszlo.czy jak jest niewielki wyciek to można jeszcze do wiosny z tym poczekać.olej nie kapie na ziemie tylko lekko przybrudzone sa te oslony.pozdrawiam
witam podepne sie pod pytanie mianowicie mam podobny problem z skrzynia jak kolego tylko ze moje auto jezdzi do przodu normalnie tylko wsteczny tak jakby chcial ruszyc ale nie umi co to moze byc? za podpowiedzi dzieki
witam mam skrzynie do wymiany wiec troche sie po rozgladalem i mam pytanie u mnie jeszcze jest 4hp i czy ja moge zalozyc 5hp?
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2014-11-18, 14:05
5lat temu gdy chciałem to samo powiedzieli mi że sie nie da. Dziś może się i dało by ale zakres przerobek to jak ze swapem na inny silnik. Dał bym se spokój. 4hp lepsze są.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum