|
Autor |
Wiadomość |
adrian949 [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-25, 18:45
|
|
|
Wystarczy podłączyć plus i masę żeby wszystko działało. |
|
|
|
|
|
|
|
piotreczek100
Użytkownik
Rocznik: 1995
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Piotr
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2016-08-26, 14:34 Jak podłączyć
|
|
|
Witam serdecznie. Odświeżę temat, gdyż podobnie jak koledzy, postanowiłem zmienić wnętrze mojej audiczki.
Mam siedzenia recaro grzane i pompowane zarówno przód jak i tył. W mojej był tylko przód i po założeniu recaro wszystko pięknie działa, jednak stanąłem z siedzeniami z tyłu, gdyż nie mam do nich żadnych wiązek, tylko same gniazda które znajdują się w oparciu i siedzisku.
Czy będzie ktoś chętny pomóc mi przebrnąć przez proces połączenia tego tak, aby grzanie i pompowianie zadziałało?
Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2016-08-26, 22:31
|
|
|
Mogę Ci podesłać schematy, tylko rocznik napisz samochodu i foteli. Wtyczki kup sobie OE, albo pocięte wiązki na alle z rozbiórek - ułatwi Ci to montaż. Z pompowaniem żaden problem, bo musisz je zasilić tylko, ale do grzania mat, przewody musisz przeprowadzić do przycisków w tunelu. |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
piotreczek100
Użytkownik
|
Wysłany: 2016-08-28, 20:52
|
|
|
dziękuję Ci bardzo serdecznie Dice111 moja audiczka ro 95r a fotele z 2001. W końcu dzięki Tobie może uda mi się zamontować siedzenia bo już 3 miesiące stoje w miejscu a nie chciałem wkładać bez podłączenia tylnych kanap.
Jeszcze raz wielkie dzięki. Wtyczki kupię tylko właśnie mam problem z ustaleniem jak idzie ta wiązka. Jedni mówią że moduł sterujący powinien być pod fotelem kierowcy, inni że żadnego modułu nie ma. Przez to wszystko nie wiem czego mam szukać. Mam tylko siedziesko i oparcie z wychodzącymi wtyczkami oraz potencjometry z tunelu ale bez żadnych wiązek i nie wiem jak to połączyć.
Będę bardzo wdzięczny jeśli mnie trochę poprowadzisz.
Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
|
|
|
|
|
piotreczek100
Użytkownik
|
Wysłany: 2016-08-29, 17:44
|
|
|
dice111, bardzo serdecznie Ci dziękuję. Nie wiem jak zaznaczyć "pomógł" może ktoś mi podpowie?
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|