Autor |
Wiadomość |
guziqs
Użytkownik
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3,7
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: a8 d3
Wiek: 35 Dołączył: 07 Lip 2013 Posty: 19 Skąd: KUJAWSKO-POMORSKIE
|
Wysłany: 2014-03-02, 19:08
|
|
|
jeśli potrzebujesz dobranego koloru napisz do mnie na PW można wysłac skrawek skóry i zostanie dobrany idealny kolor. Zestaw do renowacji skór kształtują się od 30 zł do 140 gdzie za 140 jest farby na całe auto, pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
jordan233
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Zasilanie: PB
Imię: Sławek
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Kwi 2011 Posty: 1510 Skąd: GBY
|
Wysłany: 2014-06-22, 22:42 renowacja
|
|
|
Są jakieś sprawdzone firmy bądź osoby które zajmują się odświeżaniem skóry w D3?
Chodzi mi o woj.pomorskie
Pozdrawiam |
_________________ https://www.facebook.com/...100089709813366
|
|
|
|
|
|
|
|
wilqq
Użytkownik
Silnik cm3: 3.7
Imię: Mateusz
Jeżdzę: D3
|
Wysłany: 2015-03-25, 13:11
|
|
|
odświeżam temat. Orientuje się ktoś jak z cenami w salonach s-plus ? |
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-26, 12:27
|
|
|
Witam!
A moze warto zrobic jakis ranking myjni i zzakladow odswiezajacych wnetrza?
Do tej pory mozna oceniac tylko warsztaty.
Stefan. |
|
|
|
|
|
|
|
Marcin2013
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: GQF + F1
Imię: Marcin
Jeżdzę: D3
Pomógł: 33 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Sty 2012 Posty: 1368 Skąd: SOsnowiec
|
Wysłany: 2015-04-26, 12:43
|
|
|
wilqq napisał/a: | odświeżam temat. Orientuje się ktoś jak z cenami w salonach s-plus ? |
o s-plus pisałem tutaj , ale możesz zadzwonić. |
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-26, 13:32
|
|
|
Witam!
Takie "telefonowe" zalatwiania sa co najmniej malo skuteczne.Uzgadniasz pol godziny przyjezdzasz oddajesz auto (nie daj Boze jak zaplacisz "z gory" ) i zaczynaja sie schody.Jak w starym przyslowiu "kasa w kieszeni a klient w dupie". Tak jest w wiekszosci przypadkow.Ostatnio cwiczylem cos takiego w RENOMOWAMNEJ myjni z CERTYFIKATEM I MEDALEM EUROPEJSKIM w miescie stolecznym.Kupa po calosci.Sam w kopncu musialem pomagac zeby odebrac w koncu auto.
Powinno byc zdjecie przed i po.Wowczas jest to miarodajne.
Stefan., |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-26, 13:39
|
|
|
A co ci sie tam stao w tej myjni Stefan? |
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-26, 13:57
|
|
|
Witam!
Dwa dni odbieralem auto (jeden z naszych klubowych kolegow byl ze mna i moze cos o tym powiedziec) a jakosc uslugi jest na skandalicznie niskim poziomie .Fotele "po" niewiele roznia sie od "przed".O reszcie nie chce pisac.
Stefan. |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-26, 14:29
|
|
|
To było w stolicy ktorego kraju?? Dwa dni to porazka... |
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-26, 15:15
|
|
|
Witam!
A gdzie jak nie w stolicy nad Wisla przecie!
Stefan. |
|
|
|
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tip.Sport F1
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
|
Wysłany: 2015-04-27, 00:40
|
|
|
majkaistefan napisał/a: | Dwa dni odbieralem auto a jakosc uslugi jest na skandalicznie niskim poziomie .Fotele "po" niewiele roznia sie od "przed". |
Porażka. Na ścianie recepcji ładne dyplomy z wyróżnieniami.... m.in. za jakieś mycie i sprzątanie w wersji "full bajer" które zamówił właśnie Stefan.
Auto miało być gotowe poprzedniego dnia... nie było ale miało być na rano na godzinę 9.
O 9 okazało się, że jest sporo zastrzeżeń więc auto idzie do poprawki - następny termin odbioru 15:00.
Przyjeżdżamy o 15-tej..... auto niby gotowe ale ponownie jest cała lista zastrzeżeń...... poprawki robione są już "na poczekaniu" więc auto odbieramy godzinę później.
W trakcie jazdy powrotnej, a raczej staniu w korkach bo o tej porze w tamtej okolicy robi się już mega ciasno Stefan zauważa następne niedoróbki więc zapada decyzja o powrocie do myjni.
Z powrotem jesteśmy już około godziny 17:30 bo nie łatwo było wrócić w tamtą stronę.
Następne niedoróbki znowuż poprawiane są "na poczekaniu" i finalnie odbieramy auto godzinę później.
Porażka - poziom usługi w odniesieniu do ceny moim zdaniem mierny |
_________________ * FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
|
|
|
|
|
stillbadboy
Moje A8
Rocznik: 1995
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: automat
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 25 Cze 2014 Posty: 254 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2015-04-27, 10:58
|
|
|
moim skromnym zdaniem nawet 2 dni to za mało na regeneracje malowanie skór.
jaka byla cena i co dokladnie bylo robione jesli nie tajemnica ? |
_________________ "Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali" |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-27, 13:41
|
|
|
Witam!
stillbadboy napisał/a: | 2 dni to za mało na regeneracje malowanie skór | -ale tu nie bylo tego zypu uslugi.Chodzilo o wyczyszczenie foteli i reszty auta z praniem tapicerki wlacznie.Cena nie wysoka 400 zl a obok europejski certyfikat na scianie
"Nasza usługa OPCJA FULL została uhonorowana Medalem Europejskim dla Usług, przyznawanym przez Komitet Integracji Europejskiej i BCC."
Jesli chodzi o same fotele to znam ludzi ktorzy TU robia to za 70 € i na ich stronie (ja widzialem w realu) mozna zobaczyc jakie sa efekty.Podobno ze skora mozna zrobic wszystko pod warunkiem ze nie jest zbyt mocno rozerwana.
Ja liczylem tylko na to ze bedzie czysto...
Stefan. |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-27, 14:01
|
|
|
Stefan ja sobie moge powiesic certyfikat "The best mechanic of the World" a obok jakies foty ze slawnymi ludzmi,połka z pucharami etc. Uwierzysz?? |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-27, 14:09
|
|
|
Witam!
Apophis napisał/a: | ja sobie moge powiesic certyfikat "The best mechanic of the World" a obok jakies foty ze slawnymi ludzmi,połka z pucharami etc. Uwierzysz?? | -dla mnie (i nie tylko) o wiele wieksze znaczenie ma opinia kolegi "ja tu bylem zrobili mi dobrze" znaczy o wiele wiecej cokolwiek by to mialo znaczyc...
Stefan. |
|
|
|
|
|