|
Autor |
Wiadomość |
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-27, 16:30
|
|
|
Cos sie widac zmieniło od czasu wizyty kolegi |
|
|
|
|
|
|
|
tutenhamon
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronik f1 GQF
Zasilanie: PB
Imię: Artur
Jeżdzę: A8 D3 BFM
Pomógł: 26 razy Wiek: 55 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 1135 Skąd: Choszczno
|
Wysłany: 2015-04-30, 07:47
|
|
|
Nie no po takich słowach ""ja tu bylem zrobili mi dobrze" znaczy o wiele więcej cokolwiek by to miało znaczyć..."to teraz w tym warsztacie będą zapisy na miesiąc wstecz
Ostatnio przyglądałem się pracy chłopaków z jednej naszych myjni ,uwijali się jak w ukropie ale jakość usługi ? masakra <lipa> , nigdy nie powierzył bym im auta do czyszczenia wolał bym to sam zrobić. |
_________________ Klimatyzacja problem Audi.
Amortyzatory, sprężyny, drążki, wahacze, łączniki, stabilizatory Audi.
|
|
|
|
|
|
|
|
stillbadboy
Moje A8
Rocznik: 1995
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: automat
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 25 Cze 2014 Posty: 254 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2015-04-30, 09:07
|
|
|
dzisiejsza bariera ejst jedynie czas ! jesli ma sie czas to jest tyle wiedzy np na kosmetykaforum.pl ze glowa puchnie, dostepnosc dobrych kosmetykow zupelnie jak dla kobity w Rossmanie , wiec jesli tylko sie czas wygospodaruje to samemu mozna ogarnac prawie wszystko o wiele lepiej niz taki uslugodawca .
Oczywiscie sa firmy mega specjalistyczne ktore robia grube projekty i do takich nie mamy sie co rownac swoimi umiejetnosciami ale tam za 400zl to moga co najwyzej wywoskwoac i zabezpieczyc alufelgi dobra korekta i zabezpieczenie lakieru to tak od 1500 wzwyż
jesli mamy jako takie pojecie o sztuce to mozemy ogarniac sami amatorsko i bedzie pewnie lepiej od tego co Artur pisze - powoli bez pospiechu przy piwku gdzie robote sobie podzielimy na etapy, jeden weekend wnetrze drugi karoseria itd itd |
_________________ "Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali" |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-30, 19:56
|
|
|
1500wzwyż?? Za 4tysie mam nowy lakier |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-04-30, 21:38
|
|
|
Witam!
stillbadboy napisał/a: | wiec jesli tylko sie czas wygospodaruje to samemu mozna ogarnac prawie wszystko o wiele lepiej niz taki uslugodawca | -Tak jak kolega zauwazyl-jezeli sie czas wygospodaruje i co wazniejsze MA SIE OCHOTE TAK GO SPEDZIC.
Oraz stillbadboy napisał/a: | jesli mamy jako takie pojecie o sztuce to mozemy ogarniac sami amatorsko | -i tu wlasnie jest sedno sprawy! Ja swoje pojecie o sztuce wole realizowac w Luwrze albo innym fajnym miejscu ktorych tu nie brakuje.
Samochod chce oddac ludziom ktorzy potrafia sie tym zajac.400 zlotych to cena dziesieciokrotnego mycia i sprzatania a wiec mozna moim zdaniem oczekiwac ze bedzie czysto i na czas.
Stefan. |
|
|
|
|
rav85
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Marek
Jeżdzę: Huracan Perf&Maclaren600LT
Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Sty 2015 Posty: 258 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
|
|
|
|
Przemcioo
Użytkownik
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 3.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Przemek
Jeżdzę: A6 C6
|
Wysłany: 2015-07-22, 15:07
|
|
|
Ja używam kosmetykó Colourlock i jest bajka. Cały syf i zabrudzenia dobrze zszedł. |
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic FBG
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2015-07-28, 18:15
|
|
|
szkoda że nie macie fotek z przed i po , ale domyslam sie ze chodzi wam o jasne tapicerki tak ? |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|