|
Autor |
Wiadomość |
danishow
Moje A8
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: TT 6 Gang
Zasilanie: PB
Imię: Daniel
Jeżdzę: Touareg V8 420KM
Pomógł: 130 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Sty 2015 Posty: 3733 Skąd: Leiningen - DE
|
Wysłany: 2016-08-11, 23:05
|
|
|
Ukaniu napisał/a: | Kiedyś znajomy chciał przedłużył kable... | Kiedyś szwagier sąsiada, kumpla siostry mojego wujka też coś chciał zrobić ale już nikt nie pamięta co.
Ukaniu napisał/a: | Oczywiście, że połączenia lutowane są dobre - ale tu mogą szkodzić | Jak zjesz popsutą sałatę to też zaszkodzi. Przestań czarować, makaron na uszy to możesz nieświadomym nawijać ...za długo siedzę w kabelkach by spokojnie czytać ten stek bzdur.
Może niech Administracja zrobi z tego osobny temat, chętnie dalej podyskutuję nad wyższością jajka czy też kury |
_________________ MOJE A8 - WYDECH |
|
|
|
|
|
|
|
Ukaniu
Moje A8
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: 4HP24
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 9 razy Dołączył: 07 Kwi 2016 Posty: 555 Skąd: Grodzisk/Żyrardów
|
Wysłany: 2016-08-11, 23:41
|
|
|
Myślę, że nie potrzeba osobnego wątku w sprawie lutowania bo ja już więcej od siebie nie dodam tym temacie. Mój oręż na przeciw Twojemu jest niczym.
Pokazał byś no jakiś np swój układ sterownika sondy LSU 4.9 albo 4.2 to wtedy osobnym wątku podyskutujemy o nastawach regulatora PID prądu pompy. Albo zajmiemy się badaniem wpływu składu na kształt odpowiedzi co by regulator był szybszy i precyzyjniejszy.
A tak to lutujesz i lutuj sobie dalej dobry człowieku, mnie nic do tego, zupełnie nic. |
_________________ Kot też jest Quattro |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|