może aczkolwiek zastanawia mnie to jak wskazuje przepływomierz , wartość mierzonego powietrza wg przepływki (obojętnie której ) nie przekracza 1g ! tak 1g średnio 0.45-0.84g mimo to auto jeździ w miarę się zbiera ale przeciąga na biegach , jest błąd przepływki , w skrzyni ze przeładowuje i w abs ze coś nie tak z komunikacja z ecu , no i na blacie pali się abs i esp chyba
Bledy Esp i abs spowodowane są uszkodzoną przeplywka.Nie masz na podmiankę 100% sprawnej?Sprawdź jeszcze piny przy sterowniku silnika.Może tam tkwi problem
sprawdzałem już odpinalem kostkę od ecu i wg zdobytego schematu do AQH wrzucałem 12V na przewód przy przepływce i 12V pokazywało się na wtyczce ECU chodzi głównie o pin 3 i 5 wtyczki przepływki bo to są sygnały z przepływki , mam opcje podmiany ale boje się żeby się nie uwalila następna czekam aż kolezka się odezwie i podjade moja wrzucę do niego i bede wiedział czy uwalona czy coś w aucie u mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum