Autor |
Wiadomość |
cerbera
Moje A8
Rocznik: 2005
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: triptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Sebastian
Jeżdzę: D3 4.2
|
|
|
|
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tip.Sport F1
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
|
Wysłany: 2014-11-20, 11:39
|
|
|
cerbera napisał/a: | Może foto zimowe ?? |
Nie ma zimy to i foto zimowego nie ma
Ale na dniach lecę znowuż do Niemiec więc jutro zarzucam zimówki - robiłem wstępne przymiarki więc nie powinno być źle ale zrobię jakieś foto panie ciekawski co by nie było że się z tym ukrywam
[ Dodano: 2014-11-20, 11:38 ]
cerbera napisał/a: | Może foto zimowe ?? |
Noi są... tak to teraz wygląda....
jest dobrze chociaż tak mi się opatrzyły Miltispoke'i że do tych nie mogę się przyzwyczaić....
ale heble pięknie się teraz prezentują
. |
_________________ * FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
|
|
|
|
|
|
|
|
Dymian
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3,2
Skrzynia: Automat
Jeżdzę: VW
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Mar 2011 Posty: 161 Skąd: Lubelskie
|
Wysłany: 2014-11-20, 17:43
|
|
|
To są te pożyczane i wróciły? Bo już nie ogarniam |
|
|
|
|
Lakier [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-20, 17:45
|
|
|
Masz już komitet kolejkowy do kupna tego samochodu? |
|
|
|
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic FBG
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2014-11-20, 17:46
|
|
|
nie tamte były ładniejsze te wyglądają jak od jakiegoś kombi albo od taxi <joke>
btw wlasnie jak tam sprawa tych zaginionych felg sie skonczyla ??? |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
|
Wysłany: 2014-11-20, 21:55
|
|
|
Dymian napisał/a: | To są te pożyczane i wróciły? Bo już nie ogarniam |
preston81 napisał/a: | nie tamte były ładniejsze te wyglądają jak od jakiegoś kombi albo od taxi <joke> |
Niestety, tak jak preston81 zauważył to nie są te które "kolega" sobie przywłaszczył.
Też uważam, że tamte były ładniejsze ale niestety do mnie nie wróciły.
Te natomiast, również zresztą 19-tki, należą do kolegi cerbera który użyczył mi je na czas zimy za co mu serdecznie dziękuję
Tylko opony zimowe musiałem sobie następny komplet kupić
preston81 napisał/a: | btw wlasnie jak tam sprawa tych zaginionych felg sie skonczyla ??? |
Sprawa zatrzymała się w prokuraturze - jak to zwykle w Polsce bywa nikt nie jest zainteresowany wyjaśnieniem sprawy
Dałem Policji na tacy sporo dowodów i świadków ale to dla nich za mało.
Jak wrócę z DE to napiszę jakąś skargę, na prokuraturę i na policję też bo to do ch..ja nie podobne
Lakier napisał/a: | Masz już komitet kolejkowy do kupna tego samochodu? |
eeeee.... właściwie to było tu już dwóch kolegów co zapisywali się na niego ale na razie nie sprzedaję
chociaż nie wiem co będzie w przyszłym roku bo może kupię następną w DE i tam sobie zarejestruję bo jak tak będę jeździł na polskich blachach to kiedyś się do mnie na dobre przyczepią..... noi wtedy tą siłą rzeczy będę sprzedawał |
inspekcje przed zakupem
-
|
|
|
|
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
Skrzynia: tiptronic FBG
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2014-11-20, 22:07
|
|
|
nie martw sie nie jestes sam w ICH dupie za przeproszeniem ja sie poltora roku po sądach bujałem jest wyrok jest kara ( w zawiasach) a koles nadal ma to w pompie |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
beyer28
Moje A8
Skrzynia: Tip+F1
Imię: Mariusz
Jeżdzę: A8 D2 FL & Calibra 2.0 8V
Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 14 Sie 2013 Posty: 871 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2014-11-20, 22:22
|
|
|
FOSS napisał/a: | właściwie to było tu już dwóch kolegów co zapisywali się na niego ale na razie nie sprzedaję
chociaż nie wiem co będzie w przyszłym roku bo może kupię następną w DE i tam sobie zarejestruję bo jak tak będę jeździł na polskich blachach to kiedyś się do mnie na dobre przyczepią..... noi wtedy tą siłą rzeczy będę sprzedawał |
Jak nie ma mnie w tej 2 chętnych to na 3 się zapisuję Spoko, mamy polsko-niemieckie pojednanie, a więc nikt Cię nie ruszy, no chyba, że z nielegalem latasz
ps. Ciężko kolegę w warsztacie spotkać, ze 3 razy już byłem i nie zastałem |
|
|
|
|
|
|
|
orkaskawina
Moje A8
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 6.0
Skrzynia: Tiptronic F1
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8 D3 W12 A6 C5 2.5 TDI
Pomógł: 21 razy Wiek: 47 Dołączył: 25 Lis 2012 Posty: 470 Skąd: Skawina
|
Wysłany: 2014-11-20, 22:23
|
|
|
Damian co masz za uchwyt przy antenie bo sam nie wiem jaki kupić. |
_________________ Odis Ellsa 5.3 baza 2016
http://chomikuj.pl/orkaskawina
VCDS , ODIS-s -e |
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
|
Wysłany: 2014-11-20, 23:09
|
|
|
preston81 napisał/a: | nie martw sie nie jestes sam w ICH dupie za przeproszeniem ja sie poltora roku po sądach bujałem jest wyrok jest kara ( w zawiasach) a koles nadal ma to w pompie |
No niestety jakoś to mnie nie pocieszyło
Już raz mendy postępowanie umorzyli
Jak napisałem zażalenie z rozpisaniem szczegółów i podstawy prawnej tak sprawa utknęła w prokuraturze - pewnie nie wiedzą co z tym fantem mają zrobić. Jak umorzą ponownie to znowuż napiszę zażalenie ale teraz wyślę to również do kilku instytucji nadrzędnych
beyer28 napisał/a: | Jak nie ma mnie w tej 2 chętnych to na 3 się zapisuję |
<okioki>
beyer28 napisał/a: | Spoko, mamy polsko-niemieckie pojednanie, a więc nikt Cię nie ruszy, no chyba, że z nielegalem latasz |
Latam legalnie ale nielegalnie <tjaa> tzn. mam tu meldunek ale ósemkę wciąż mam na siebie i wciąż na polskich blachach a to raczej długo tak się chyba nie da. Myślę intensywnie jak to uporządkować ale raczej dopiero w przyszłym roku.
A jak mnie przycisną to pójdzie papierowo na kogoś innego i wtedy oficjalnie będzie to tylko auto pożyczone.... chociaż nie bardzo chcę tak robić bo później przy sprzedaży ludzie myślą że jakieś krętactwo odchodzi
beyer28 napisał/a: | ps. Ciężko kolegę w warsztacie spotkać, ze 3 razy już byłem i nie zastałem |
Jak to 3 razy?....
Toż ja wiele razy słyszałem jak z roboty wyjeżdżasz i do mnie nie zajechałeś ani razu <tjaa>
Ale w tym tygodniu to ja w DE siedzę to mnie nie zastaniesz. W poniedziałek tylko byłem koła zimowe zarzucić i tyle.
Wracam mam nadzieję najpóźniej w środę bo roboty mam już na następne 3 tygodnie a tutaj też nie wypoczywam i też coś robię także jakby coś to w drugiej połowie tygodnia wpadaj a najlepiej kontrolnie wcześniej zadzwoń
orkaskawina napisał/a: | Damian co masz za uchwyt przy antenie bo sam nie wiem jaki kupić. |
Jakiś Presidenta jak dobrze pamiętam mocowany do klapy. Do tego krótką antenę helikalną i do niedawna byłem z tego bardzo zadowolony ale.... ostatnio coś mi się podziało ze sprzętem bo jakoś albo ja mniej słyszę albo ja jestem mniej słyszany
Niestety ale kompletnie nie miałem czasu przyjrzeć się temu więc jeżdżę trochę na głucho - wprawdzie bardzo mi to nie przeszkadza ale czasem sprzęt się przydaje jak kilka dni temu jak jechałem do tu do DE to pod Poznaniem po drodze miałem coś załatwić i droga w przebudowie była - zapytał by człowiek co rozkopane i na jakim odcinku drogi a tak musiałem sterczeć w korku i uzbroić się w cierpliwość |
inspekcje przed zakupem
-
|
|
|
|
|
|
|
|
ernesto
Moje A8
Rocznik: 1996
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line
Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2014-11-20, 23:16
|
|
|
Ehhh widzę że do stolicy zima zawitała. Ja dziś też się zastanawiałem nad założeniem traperów ale jeszcze poczekam. Ciekaw jestem jak sprawa z felami się zakończy, ale też może ciągnąć się latami |
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
|
|
|
|
|
r4q
Moje A8
Rocznik: 1999
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Łukasz
Jeżdzę: S8 D2
Pomógł: 7 razy Dołączył: 18 Lis 2013 Posty: 151 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2014-11-20, 23:54
|
|
|
FOSS napisał/a: | [A jak mnie przycisną to pójdzie papierowo na kogoś innego i wtedy oficjalnie będzie to tylko auto pożyczone.... chociaż nie bardzo chcę tak robić bo później przy sprzedaży ludzie myślą że jakieś krętactwo odchodzi |
No ale z taką kolejką chętnych to myślę, że i tak nie będzie to stanowiło problemu
A koła, mimo, że zimowe to i tak ładne i wcale niemałe
Ja niestety też muszę się przesiąść na zimówki i nie wiem jeszcze czy 18" czy 17" założę, ale wizualnie napewno będzie to o wiele gorzej wyglądać ;( |
|
|
|
|
|
beyer28
Moje A8
Skrzynia: Tip+F1
Imię: Mariusz
Jeżdzę: A8 D2 FL & Calibra 2.0 8V
Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 14 Sie 2013 Posty: 871 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2014-11-21, 09:18
|
|
|
FOSS napisał/a: | Jak to trzy?....
Toż ja wiele razy słyszałem jak z roboty wyjeżdżasz i do mnie nie zajechałeś ani razu <tjaa>
Ale w tym tygodniu to ja w DE siedzę to mnie nie zastaniesz. W poniedziałek tylko byłem koła zimowe zarzucić i tyle.
Wracam mam nadzieję najpóźniej w środę bo roboty mam już na następne 3 tygodnie a tutaj też nie wypoczywam i też coś robię także jakby coś to w drugiej połowie tygodnia wpadaj a najlepiej kontrolnie wcześniej zadzwoń |
Aaaaaa, bo wiesz ja bylem u Ciebie bez dźwięku v8, tzn., na piechotke najczęściej przed południem, między dostawami u siebie przed 15 jak mnie na Babicach slychac to już na mocnym gazie jadę do biura na Lazurowej, bo mnie chamstwo ciśnie o raport dostaw zadzwonie i zajrze na pewno pozdro |
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-25, 21:22
|
|
|
Po co meldować w DE jak w Pl jest taniej i to o wiele?? Ja nie widzę sensu wyrzucenia sporej sumki no ale kto bogatemu zabroni |
|
|
|
|
|
|
|
majkaistefan [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-25, 23:34
|
|
|
Witam!
Apophis napisał/a: | Po co meldować w DE jak w Pl jest taniej i to o wiele? |
A po co maja gadac po katach ze na dom starczylo a auto jakies lewe?
Stefan. |
|
|
|
|
|