Witam ja też przymierzam się do obniżenia przodu w swojej a8 auto stoi jak łutka strasznie do góry jest przód auta przez dużą butle gazową w bagażniku.Chciał bym żeby auto się wyrównało albo było lekko pochylone przodowi. Piszecie że jak się złoży Macphersony z 2.8 to auto się obniży o 25mm i nie ucierpi na komforcie a Macphersony mają być z 2.8 tylko z przednim napędem? czy też można od quattro 2.8 i czy ktoś próbował wsadzać Macphersony z np a6 c5 2.5TDI i czy one wo gule pasują ktoś się orientuje z góry dzięki.
Tak się zastanawiam czytając ten post czy nie łatwiej byłoby zamontować gwint?
Pytanie tylko czy ma sens montażu gwintu tylko z przodu? Pytam bo na tablicy jest do sprzedania komplet na przód.
kiedyś kupiłem zestaw sprężyn K.A.W. - 60 przód i -30 tył. poz mianie przodu fajnie usiadł a po zmianie tyłu na -30 ... podniósł sie ok 20. Obniżające powędrowały do kartonu a ja wstawiłem seryjne klapnięte te które były.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum