Ogłoszenie 

części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Rozliczenie V zlotu  
Autor Wiadomość
CINEK 
Moje A8

Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip.F1 GNU
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D3 BFM
Wysłany: 2019-07-08, 23:45   

O matko i córko, co tu się odpier.. nicza <boisie> co prawda nie było mnie długo na forum , ponieważ dopiero wróciliśmy z kolegąbartez83, z Teneryfy, opłaconej za klubowe pieniądze, ale żeby aż takie wojenki <bezradny>

Mi się niestety na zlot nie udało dojechać swoim autem ponieważ, kamerzysta za wpisowe wydech mi przerabiał....się chłop nie wyrobił i kurła nie dojechał też na sobotę... <faktycznie> :P

No a teraz już wypoczęty można zacząć robić bilans zysków i strat <cicho>

Tak jak FOSS napisał zlot będzie rozliczony i podana będzie kwota jaką została na + ... Więc chwilę cierpliwości, bo to nie są tanie rzeczy <hihiwiesz> (sorry musiałem <faktycznie> ) , a tym których swędzi od drapania się z niecierpliwości polecam jakąś maść. <bezradny>

Szkoda że tak to się kończy...ostatnie złoty przebiegały w normalnym klimacie a ten jakiś sfermentowany i to głównie przez malkontentów, którzy i tak udziału w zlotach nie biorą. <bezradny>
Nie wiem czy Damian już to ogłaszał , ale po zakonczeniu tej całej farsy, choćby i miała się skończyć w sądzie, rezygnuje z kolejnych organizacji zlotów ogólnopolskich. Niebawem na pewno się pojawią osoby, które ten temat przejmą i bedą kontynuować organizację w sposób łatwiejszy i bardziej przyjazny klubowiczom.

Tak więc dziękuję Wszystkim za udziały w zlotach do tej pory, była to dla mnie przyjemność i jakieś nowe życiowe doświadczenie, które zawsze będę miło wspominał.... <papa2>

mario s8 
Użytkownik

Rocznik: 2002
Skrzynia: tiptronic
Imię: Mariusz
Jeżdzę: S8 D2 4,2
Wysłany: 2019-07-09, 05:45   

Drogo Cinku :]
Kolego Ty nasz <okok>
Kwoty już zostały przecież podane <bezradny>
To raptem skąd kwota na plus ? <boisie>

Tyle w temacie ode mnie <brawo>

Pozdrawiam

eed 
Moje A8

Rocznik: 2011
Silnik cm3: 3.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Piotr
Jeżdzę: A8L D4
Wysłany: 2019-07-09, 06:21   

mario s8 napisał/a:
Drogo Cinku :]
Kolego Ty nasz <okok>
Kwoty już zostały przecież podane <bezradny>
To raptem skąd kwota na plus ? <boisie>

Tyle w temacie ode mnie <brawo>

Pozdrawiam

tez mi sie wydaje ze gdzies tam jest napisane -183 zl

Jednak temat calkiem udany skoro nagle pojawil sie +

Warto bylo zadac kilka pytan <brawo>

bartez83 
Moje A8

Rocznik: 2001
Imię: Bartek
Jeżdzę: A8 D2
Wysłany: 2019-07-09, 09:31   

No proszę kto się odezwał.Prawie miesiąc po zlocie.....PO pierwsze nie byłem nigdzie z Tobą a dwa to że Ty byłeś to mniie to nie obchodzi...Lepiej odpowiedz na pytania które forumowicze zadają.

Preston81 
Moje A8

Rocznik: 2000
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Wysłany: 2019-07-09, 11:57   

no widzicie cale szczescie ze drążymy temat bo organizatorzy byliby na minusie i bezwiednie byliby mocno stratni a teraz jest już na plusie ciekawe ile :) juuuupiii wiec nikt nie jest stratny ufffff nadal czekam na te informacje dot kamerzysty i zobaczylbym te faktury ktore chca wszyscy widziec :)

AMSTAFF 
Moje A8

Silnik cm3: 4200
Imię: ADAM
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2019-07-09, 13:05   

bartez83 napisał/a:
No proszę kto się odezwał.Prawie miesiąc po zlocie.....PO pierwsze nie byłem nigdzie z Tobą a dwa to że Ty byłeś to mniie to nie obchodzi...Lepiej odpowiedz na pytania które forumowicze zadają.

No kto się odezwał?
Kolego Bartek pierwsze podstawowe pytanie.. byłeś na zlocie? I wszystko...
Wypowiadasz się z tylnego siedzenia i jeszcze jedziesz tyłem do kierunku jazdy! Muszę wylać ci na głowę kubeł zimnej wody a mianowicie:
Cinka rola w organizacji zlotu zakończyła się na etapie wyboru miejsca czyli hotelu, negocjacji warunków pobytu. Więc jeśli ktoś ma pretensje co do warunków w pokoju, nie smacznego jedzenia, nie miłej obsługi czy windy która jeździła za wolno to owszem pretensje do Marcina.. natomiast z tego co jest mi wiadomo CINEK oddał totalnie wszelkie inne sprawy organizacyjne gdzie w grę wchodziły finanse typu kamerzysta, wodzirej, foodtruck, parking animator itd. Oddał Damianowi. Także nie utożsamiaj go z finansami za ten zlot. Ok? On nie dysponował w tym roku żadną kasą! Zrozumiałeś? To go teraz ładnie przeproś kolego . Rozumiem że tak to mogło wyglądać z boku.. Ale teraz już wiesz jak było. Marcina miało w ogóle nie być. Sytuacja prywatna. Wypadki losowe. Był na chwile.. przywiózł go po drodze Lucek i odwiózł. Chwała mu za to. Zrobił nam niespodzianke tym samym że był w ogóle raptem jeden dzień... A jego organizacja polegała na tym że chodził z megafonem po parkingu i prowadził uroczystą kolacje. Masz uwagi co do tych dwóch rzeczy bo np. za cicho mówił? To mu to powiedz <jezyk2> ale z finansami to go nie kojarz... Ok?

Sokół 
Użytkownik

Rocznik: 2007
Silnik cm3: 5.2
Skrzynia: Tip
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Audi S8 D3, S8 D2, Audi A4B6
Wysłany: 2019-07-09, 14:08   

Ja chwały za dowiezienie Cinka na zlot nie potrzebuję. Zrobiłem to z wielka przyjemnością. Jednakże dzięki Amstaff za pamięć oby nie popadło w zapomnienie :P
Co do związku Cinek - Finanse to ktoś albo zapomniał jak dobrze się bawił na Teneryfie albo zapomniał że na zlocie go nie było

bartez83 
Moje A8

Rocznik: 2001
Imię: Bartek
Jeżdzę: A8 D2
Wysłany: 2019-07-09, 16:43   

AMSTAFF napisał/a:
Kolego Bartek pierwsze podstawowe pytanie.. byłeś na zlocie? I wszystko... (...)

No i co z tego że nie byłem.Pytać mam prawo.A co konia interesuje że się wóz przewraca...Był organizatorem tego zlotu a w szczegóły nie wnikam czy zajmował się finansami czy nie.To jest sprawa miedzy nimi.A CINEK nie potrzebuje adwokatów.Więc sory ale daruj sobie te wycieczki w moją stronę.

AMSTAFF 
Moje A8

Silnik cm3: 4200
Imię: ADAM
Wysłany: 2019-07-09, 20:10   

bartez83 napisał/a:
AMSTAFF napisał/a:
Kolego Bartek pierwsze podstawowe pytanie.. byłeś na zlocie? I wszystko... (...)

No i co z tego że nie byłem.Pytać mam prawo.A co konia interesuje że się wóz przewraca...Był organizatorem tego zlotu a w szczegóły nie wnikam czy zajmował się finansami czy nie.To jest sprawa miedzy nimi.A CINEK nie potrzebuje adwokatów.Więc sory ale daruj sobie te wycieczki w moją stronę.

Prawo pytać masz.. A o co pytasz tak naprawdę jeźdźcu bez głowy? Szalejesz i kłapiesz jęzorem na lewo i prawo.. nie wiadomo po co i na co. Wypowiadasz się w kwestiach które Ciebie nie dotyczą. Adwokatów nie potrzebuje tu nikt. Więc po co się udzielasz w tym temacie jak do niego nic nie wnosisz oprócz fermentu i dolewania oliwy do ognia? Oczerniles tu chłopaka nie słusznie. Sugerujesz tu jawnie jakieś walki finansowe. Wytlumaczylem ci jak było. Nie zrozumiałeś? Nie wnikasz w szczegóły? To może poczekaj do końca aż się wszyscy zainteresowani wypowiedzą i nie zaśmiecaćj tematu bełkotem z gimbazy. Przyjeb.. się do chłopaka nie słusznie stąd moja wycieczka w twoją strone. Ty robisz wycieczki na ślepo do organizatorów i jest dobrze? Przeproś Cinka za bezpodstawne osadzanie

dgasek 
Moje A8

Rocznik: 2002
Imię: Damian
Jeżdzę: D2
Wysłany: 2019-07-09, 21:50   

Myślę, że idąc za pewną złota myślą , nie należy z pewnymi osobami dyskutować , bo Cię sprowadzą do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem ;)

szary824 
Moje A8

Silnik cm3: 4,2
Imię: Ariel
Wysłany: 2019-07-09, 22:36   

Panowie.... daliście się orżnąć na osiem złotych.... przełknijcie tą jakże gorzą pigułkę i dajcie se spokój. Niezadowoleni w przyszłym roku na zlot nie pojadą.... zadowoleni chyba też nie bo podejrzewam, że chętnych do organizacji nie będzie po tej gównoburzy. I niech ktoś zamknie ten temat :)

eed 
Moje A8

Rocznik: 2011
Silnik cm3: 3.0
Imię: Piotr
Jeżdzę: A8L D4
Wysłany: 2019-07-10, 06:27   

szary824 napisał/a:
Panowie.... daliście się orżnąć na osiem złotych.... przełknijcie tą jakże gorzą pigułkę i dajcie se spokój. Niezadowoleni w przyszłym roku na zlot nie pojadą.... zadowoleni chyba też nie bo podejrzewam, że chętnych do organizacji nie będzie po tej gównoburzy. I niech ktoś zamknie ten temat :)

Kolego nie wiem po co wypisujesz tutaj takie glupoty. Pytamy bo przed zlotem bylo nam powiedziane ze zbieramy na konkretne atrakcje, jak by bylo powiedziane ze to jest zbiorka na nieokreslone wydatki to co innego. Powiem inaczej jak by odbyly sie wszystkie zapowiedziane atrakcje i wtedy by nawet zostaly srodki z wpisowego to nikt by sie o nie nie zapytal.

drago_o 
Moje A8

Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Imię: Karol
Wysłany: 2019-07-10, 07:20   

eed napisał/a:
Powiem inaczej jak by odbyly sie wszystkie zapowiedziane atrakcje i wtedy by nawet zostaly srodki z wpisowego to nikt by sie o nie nie zapytal.

Kod:
pkt 9.b. Pieniądze z Opłaty wpisowej będą przeznaczone na organizacje różnego rodzaju atrakcji jak np. zwiedzanie 8-kami okolic, dron (filmowanie i Fotoshooting), sztuczne ognie, gry i zabawy (kręgle, paintball, wodzirej bądź DJ, itp.), nagrody, upominki zarówno dla dorosłych jak i dzieci.

Kod:
Od tego roku i przez kolejne następne lata wprowadzona zostaje obowiązkowa składka w wysokości 100zł od każdej osoby dorosłej (nie jest to zaliczka za pobyt). Pieniądze te będą przeznaczone na organizację wybranych atrakcji ...jak np. bezpieczny przejazd 8-kami po okolicy, dron (filmowanie i Fotoshooting), sztuczne ognie, gry i zabawy (kręgle, bilard, paintball, wodzirej bądź DJ, itp.), nagrody i upominki zarówno dla dorosłych jak i dzieci.

Opłata zlotowa dotyczy każdego, kto chce uczestniczyć w zlocie niezależnie od długości pobytu. Dotyczy to również osób które będą chciały nas odwiedzić tylko na kilka godzin, cały dzień.

Czyli co się nie wydarzyło i z głowy. Nie było fotografa tak? Coś jeszcze?
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

panton. 
Użytkownik

Wysłany: 2019-07-10, 07:21   

AMSTAFF, jak chcesz bronić MarCINKA to odsyłam do lektury https://www.a8team.pl/v-o...sja-vt27407.htm
w dyskusji o regulaminie i celu na jaki zbierana jest 100 od głowy nie zauważyłem by CINEK miał inne zdanie
w regulaminie również nie zauważyłem rozdziału obowiązków czy roli w organizacji tej imprezy więc odpowiadają solidarnie <okok>
AMSTAFF, kolega CINEK tak trzymał się zdania Damianka odnośnie kwestii finansowych a jak przyszło do rozliczenia to Marcinek tylko tam plac zamiatał? <brawo>

Naważyliście piwa to teraz je wypijcie.

Sokół 
Użytkownik

Rocznik: 2007
Silnik cm3: 5.2
Skrzynia: Tip
Jeżdzę: Audi S8 D3, S8 D2, Audi A4B6
Wysłany: 2019-07-10, 08:13   

panton. napisał/a:
AMSTAFF, jak chcesz bronić MarCINKA to odsyłam do lektury https://www.a8team.pl/v-o...sja-vt27407.htm
w dyskusji o regulaminie i celu na jaki zbierana jest 100 od głowy nie zauważyłem by CINEK miał inne zdanie
w regulaminie również nie zauważyłem rozdziału obowiązków czy roli w organizacji tej imprezy więc odpowiadają solidarnie <okok>
AMSTAFF, kolega CINEK tak trzymał się zdania Damianka odnośnie kwestii finansowych a jak przyszło do rozliczenia to Marcinek tylko tam plac zamiatał? <brawo>

Naważyliście piwa to teraz je wypijcie.

Kolego Panton
Jak już było pisane nikt nie potrzebuje adwokatów, to że ktoś był za lub przeciw zbieraniu 100PLN nie ma znaczenia.
Uczestnicy V Zlotu (uprzedzam że nie piszę że wszyscy żeby nie było że za kogoś tu ferment sieję). Znaczenie ma to że te nieszczęsne 100PLN miało byc przeznaczone na konkretne niezrealizowane rzeczy, atrakcje itd

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi