|
Autor |
Wiadomość |
and808
Moje A8
|
Wysłany: 2011-01-10, 18:00 hamulce ceramiczne
|
|
|
tarcze ceramiczne nie sa tak doskonale, jak sie wydaje "na pierwszy rzut oka".
(...)
ps moderator: a moze powinienem zalozyc oddzielny watek ? to nie jest podtelnek azotu, ale informacja dosc cenna
Idąc w ślad za sugestią kolegi and808 do dyskusji nt. ceramicznych hamulców został utworzony oddzielny wątek tutaj: http://www.a8team.pl/topics25/3531.htm#33832
Wszystkich pragnących wyrazić swoją opinię nt. ceramicznych hamulców zapraszam do utworzonego tematu.
Pozdrawiam, FOSS. |
|
|
|
|
|
|
|
slavoxford
Użytkownik
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronic/ ręczna
Zasilanie: PB
Imię: Sławek
Jeżdzę: audi a8/s8
Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 29 Skąd: oxford/bielsko-biała
|
Wysłany: 2011-01-10, 22:27
|
|
|
Wielkie dzięki za te linki do bi-turbo koledzy, strasznie fajne łał, :-( Foss strasznie mi przykro z powodu twojego autka, wiem co czujesz, ale nie martw się następne będzie lepsze ;-) szybsze i ładniejsze...
ps, tam na jednym z linków ta rajdowa wersja miała wycięte podłużnice i wspawane rurki do trzymania wszystkiego ostro!!!. Wie ktoś, coś o dodatkowym olejowym chłodzeniu tłoków jak to przeskoczyć, może z innego autka podejdzie coś, bo jak turbo, to tłoczki będą się grzały nawet przy 7 barach. :roll: |
_________________ wszystko się da tylko trzeba wiedzieć jak.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|