Ogłoszenie 

części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Rozliczenie V zlotu  
Autor Wiadomość
szary824 
Moje A8

Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Ariel
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2019-07-25, 19:43   

mario s8 napisał/a:
Każdy wyciągnął już wnioski <awantura>

Nie.... Ty nie wyciągnąłeś wniosków... a jeśli wyciągnąłeś to błędne :)

mario s8 napisał/a:
Cytując text z powyższego swojego postu każdy wie o co chodzi <okok>

Nie.... Ty nie wiesz o co chodzi :)

mario s8 napisał/a:
Pozdrawiam

Pozdro dla kumatych :)
Nie.... nie dla Ciebie :)

drago_o 
Moje A8

Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Wysłany: 2019-07-26, 00:19   

https://youtu.be/-DeD3lQHwy0
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Beretti 
Moje A8

Rocznik: 2014
Silnik cm3: 3.0
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8 D4 HAVANA BLACK
Wysłany: 2019-07-26, 09:12   

drago_o napisał/a:
https://youtu.be/-DeD3lQHwy0

Yebłem na podłogę i się popłakałem ze śmiechu ,

cały ten wątek to burza w szklance wody .

Marnowanie czasu na utarczki , przepychanki i oskarżenia .
Rozumiem że są urażone ambicje niektórych forumowiczów , ale pojąc nie mogę ,
po co to drążyć , nie szkoda Wam życia ??? . Przecież nikt na siłę nikogo nie zmusza do tego żeby tutaj był , jeździł na zloty , wypowiadał się .
Naprawdę nie wygląda to za dobrze dla ludzi którzy tu przychodzą i czytają ten wątek , pomyślą że to lata 80 minionego stulecia .
Miłe wspomnienia z minionego zlotu jak i poprzednich zacierają się jak czytam o rozliczeniu i innych mniej fajnych momentach z tego spotkania . Ale z drugiej strony fajnie było spotkać ludzi pozytywnie zakręconych jak ja na temat A8 :-)) , i niech tak zostanie .
Więc moja konkluzja : zaprzestańcie rozcierania gówna po wycieraczce , nic to dobrego nie niesie za sobą .......... <bezradny>

Miłego weekendu życzę ....

Dżordż 
Moje A8

Silnik cm3: 3,7
Imię: Jerzy
Wysłany: 2019-07-26, 23:00   

Ciekawy wątek tej kłótni o Zlot 2019

FOSS napisał:
KGB, GRU, BND... skąd wiem to moja sprawa.
Interesuje mnie ponieważ to mnie okradł na kwotę kilkunastu tys.pln i to są wystarczające przesłanki do tego żebym był zainteresowany.
I był u ciebie ktoś w tej sprawie a ty co odpowiedziałeś?.... "Mnie to nie interesuje. To nie moja sprawa. Niech sobie sami wyjaśniają."
Klubowicz pełną gębą :/
"...No, i tak właśnie pokazujesz swoje prawdziwe oblicze.
Klubowy mechanik który naprawia auta złodziejowi którzy okradł innego klubowicza. ..."

Załóżmy przez chwilę, że FOSS nie mówi prawdy i wszystko zmyślił:
1. nikt go nie okradł
2. nie na tak wysoką kwotę kilkunastu tys. pln
3. nikt nie był u marekp750 i nie przekazywał tej info o kradzieży
4. marekp750 nie wiedział, że naprawia auto złodziejowi, który okradł FOSSA
5. marekp750 nie odpowiedział tego co wg. FOSSA miał odpowiedzieć

marekp750 z kolei napisał:
"FOSS napisz coś więcej. Nie wiem o co chodzi.
Ty wiesz jakich klientów obsługuję? Normalnie KGB.
Jakiemu złodziejowi naprawiałem samochód?
A druga sprawa co ciebie to interesuje.
Co chcesz przez to powiedzieć?
Rozumiem, że ten złodziej okradł ciebie z pieniędzy na V zlot skoro piszesz
o tym w temacie o rozliczeniu V zlotu Audi A8. Kto to był? Zo za zuchwała bestia!!!"

Załóżmy tym razem, że marekp750 nie mówi prawdy i:
1. był jednak u niego ktoś z informacją od FOSSA
2. przekazał, że FOSS został okradziony i na jaką sumę
3. marekp750 doskonale wiedział, że naprawia auto złodziejowi
4. miał to w nosie, że kolega z forum A8 został okradziony
5. nie miał oporów przed wykonaniem naprawy złodziejowi bo przecież "pecunia non olet"

I kto tutaj mija się z prawdą, bo że jeden z nich to pewne? Tylko który?

Jeśli to FOSS, to ma nieprawdopodobnie wybujałą fantazję, wymyślić tę całą historię o kradzieży.
Jeśli to marekp750 mija się z prawdą ... oj to by wtedy kwalifikowało się na wyjątkowe kur....wo.

Nie mnie oceniać, kto nie mówi prawdy ale osobiście wolałbym aby cała historia z kradzieżą była zmyślona przez FOSSA.

karol208 
Moje A8

Rocznik: 1994
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: 4HP24
Zasilanie: PB+LPG
Jeżdzę: A8 D2 ABZ
Wysłany: 2019-07-27, 07:10   

Dżordż napisał/a:
Ciekawy wątek tej kłótni o Zlot 2019

FOSS napisał:
KGB, GRU, BND... skąd wiem to moja sprawa.
Interesuje mnie ponieważ to mnie okradł na kwotę kilkunastu tys.pln i to są wystarczające przesłanki do tego żebym był zainteresowany.
I był u ciebie ktoś w tej sprawie a ty co odpowiedziałeś?.... "Mnie to nie interesuje. To nie moja sprawa. Niech sobie sami wyjaśniają."
Klubowicz pełną gębą :/
"...No, i tak właśnie pokazujesz swoje prawdziwe oblicze.
Klubowy mechanik który naprawia auta złodziejowi którzy okradł innego klubowicza. ..."

Załóżmy przez chwilę, że FOSS nie mówi prawdy i wszystko zmyślił:

1. nikt go nie okradł
2. nie na tak wysoką kwotę kilkunastu tys. pln
3. nikt nie był u marekp750 i nie przekazywał tej info o kradzieży
4. marekp750 nie wiedział, że naprawia auto złodziejowi, który okradł FOSSA
5. marekp750 nie odpowiedział tego co wg. FOSSA miał odpowiedzieć

Zacytuje z tematu https://www.a8team.pl/uwa...8816.htm#230314
FOSS napisał/a:
Cóż, byłem cierpliwy ale już mi się ta cierpliwość wyczerpała.
Jak pewnie niektórzy pamiętają jakieś półtora roku temu przydarzyła mi się przykra przygoda z jednym z klubowych kolegów który to przywłaszczył sobie świeżo co kupione przeze mnie kompletne koła zimowe - opisywałem tutaj: http://www.a8team.pl/-kto...wie-vt13700.htm

Po tej "przygodzie" myślałem, że jestem ostrożniejszy i drugi raz nic takiego mnie nie spotka ale jednak....

Szczerze odradzam dokonywania jakichkolwiek interesów z niejakim Stefanem Osóbka o profilu majkaistefan - http://www.a8team.pl/profiles/5923.htm

Na początek nie będę zgłębiał całej historii naszej znajomości ale jak się ów człowiek włączy w dyskusję to zapewniam, że szczegółowo opiszę wszystkie aspekty tej historii.

Tymczasem, przechodząc do meritum sprawy...
W wyniku różnego splotu wydarzeń w połowie października 2015r przyjechałem do owego Stefana w gościnę.
Za jego namową i obupólną zgodą jego i jego małżonki przywiozłem ze sobą sporą część swoich narzędzi i innych elementów wyposażenia warsztatowego.
Całość spoczęła w jego garażu a z dobrodziejstwa posiadania tego sprzętu ów Stefan miał przyjemność kilka razy korzystać.

W listopadzie pojechałem do innego kolegi w inny rejon Niemiec - w domu Stefana pozostawiłem większość narzędzi, całe inne wyposażenie warsztatowe, prywatne dokumenty, buty, ubrania i kilka innych rzeczy prywatnych.
Jak mnie wtedy zapewniano: "Twoje rzeczy mogą tu u nas zostać, nic im się tutaj nie stanie, możesz w każdej chwili po nie wrócić i zabrać.."

No i tak pod koniec listopada dotarłem do tego etapu "później" kiedy to chciałem odebrać swoje rzeczy .
Niestety, ów Stefan co wcześniej nazywał się moim przyjacielem, oznajmił nagle ni z gruszki ni z pietruszki, że moja wizyta w ich domu jest kompletnie wykluczona a wszystkie moje rzeczy spakował i wysłał do PL.

Informację pozyskałem 28-11-2015 dokładnie w tej formie czyli w czasie dokonanym co należało by odczytywać, że paczka już została wysłana.
Ponieważ moje telefony nie były odbierane więc zadzwoniła moja żona do jego żony z telefonu który nie był im wcześniej znany - udało się dodzwonić. Tu słuchawkę przekazano do Stefana który ponownie potwierdził, że wszystkie rzeczy zostały spakowane i wysłane do PL do mojej żony (to było 2-12-2015).

Czekałem cierpliwie ale ileż może iść paczka z DE do PL?...
12-12-2015 pisałem już maila z informacją, że żadna paczka do PL nie przyszła i wezwaniem do zwrotu moich rzeczy lub ewentualnie do przekazania skanu dowodu nadania takiej paczki z czytelną datą, numerem przesyłki, adresem doręczenia i firmą jaką zostało to wysłane.
Odpowiedzi nie otrzymałem żadnej.
Dzwoniłem ale nikt nie odbierał, pisałem SMSy ale również pozostały bez odpowiedzi.

Na święta pojechałem do PL - żona uspokajała, że okres świąteczny taki szalony i że przyjdzie ta paczka pewnie trochę później.
Cóż, chwilę jak widać jeszcze czekałem ale po świętach wróciłem do DE i ponownie kilkukrotnie napisałem wezwanie do zwrotu moich rzeczy.

Jak ktoś spojrzy w profil tegoż Stefana to nie sposób nie zauważyć, że od momentu powstania tej dziwnej sytuacji "kolega" zniknął nagle z życia forum (ostatni post 7-12-2015).
Myślałem, że "ukręcił się" z forum publicznego wiedząc, że wcześniej czy później całą sprawę nagłośnię i do niedawna tak właśnie mi się wydawało ale.... jak zauważyłem, kolega ochłonął już z tego co wykonał i zaczął ponownie tu zaglądać.

W związku z tym również przez forum wysłałem do niego wezwanie do zwrotu moich rzeczy - to było 20-01-2016r.
Jak pewnie większość wie, forumowa skrzynka pocztowa jest tak skonstruowana, że kiedy wysłana wiadomość wyląduje w skrzynce "wysłane" to znaczy, że wiadomość została przez adresata otworzona - tu można to spokojnie odczytywać jako potwierdzenie odbioru.
Dzięki temu wiem, że 23-01-2016 Stefan odczytał moją wiadomość ale niestety w dalszym ciągu udaje głupiego i nie reaguje na żadne próby kontaktu :/

Jak widać ostatnio, zebrało się Panu na odwagę i ponownie zaczął się tu udzielać - następny post (30-01-2016) i jak widać ponownie się rozkręca mając sobie za nic pojęcie własności prywatnej :/

OSTRZEGAM !!!
Ów człowiek mówi dużo, najczęściej nic konkretnego, kłamie, oszukuje, manipuluje i niestety ale potrafi również położyć rękę na cudzej własności i co gorsza nie widzi w tym nic złego o czym przekonałem się na własnej skórze.

Jeżeli oferuje ci pracę, wspólny biznes, interes życia - NIE licz na to, że tak będzie tak jak się umówicie
Jeżeli oferuje ci pomoc.... bądź baaardzo ostrożny bo może się okazać, że na tej pomocy więcej stracisz niż zyskasz.

Na jedno słowo prawdy ten człowiek mówi 10 innych kompletnie kłamliwych a jak ten temat będzie się rozwijał to niektórzy z kolegów tutaj z którymi Stefan prowadził różne rozmowy dowiedzą się o sobie nowych faktów.

A ciebie Stefan, ponownie i tym razem publicznie wzywam do zwrotu wszystkich moich rzeczy które pozostawiłem w twoim domu...
- narzędzia warsztatowe
- podnośnik typu żaba, kobyłki i inne elementy wyposażenia warsztatu
- części zamienne, płyny eksploatacyjne, smary, mydło warsztatowe, ręczniki papierowe
- dokumenty
- buty, ubrania
- inne rzeczy osobiste

Nie dostałeś tego ode mnie ani w prezencie ani w rozliczeniu ani w żadnej innej formie.
Chciałbym dostać z powrotem moją własność w komplecie, nie zniszczone, nie połamane, nie pogubione itd. itp. <jeb>

FOSS napisał/a:
karol208 napisał/a:
FOSS, Jak potoczyła się sprawa z rzeczami, odzyskane czy nie?
Kolega Stefan się nie wypowie bo jużgo nie ma na forum, tak jak jeszcze jednej osoby z tego tematu.

Jak?... Nijak :/
Złodziej Stefan nic mi nie oddał.
A sprawa na niemieckiej Polizei utknęła bo już tam nie mieszkam i nie mają ze mną kontaktu.

A ty już nie masz z nim kontaktu?
Bo kiedyś to prawie hot-line mieliście między sobą <hmm>

Od osób trzecich wiem natomiast, że ten oszust i złodziej był niedawno w Polsce.
I szukał pomocy ze swoim złomem D3 u Marka na pomorzu :/

Niestety mnie ominęła ta wątpliwa przyjemność spotkania i niestety ominęła mnie też niewąpliwa przyjemność jaką bym miał z odzyskania zarówno swoich narzędzi jak i rzeczy osobistych czy dokumentów :/

Ale cóż.... ch. mu w d...
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
Może kiedyś ktoś gdzieś go trafi i odda z nawiązką :/

FOSS napisał/a:
preston81 napisał/a:
Foss na ile wyceniasz to co straciles ?

Apropos tematu.... bo wcześniej uchylałem się od odpowiedzi...

Na przełomie lutego i marca sprawa została zgłoszona na tutejszą Polizei.
Myślę, że papieru nie muszę tutaj wstawiać... jakby coś to są osoby z forum które go widziały na własne oczy.
Zwłoka czasowa w zgłoszeniu wynikała głównie z potrzeby posiadania na miejscu oryginalnych dokumentów zakupu a te niestety spoczywały w PL w dokumentacji księgowej firmy.
Poza tym tu na miejscu potrzebowałem osoby która biegle mówi po niemiecku - ja niestety jeszcze biegle nie mówię a moim zdaniem w takich sprawach musi być 100% jasność w tym co się mówi i w tym o co jest się pytanym.

Po sporządzeniu listy wszystkiego stratę wyceniam na lekko ponad 3.000€ czyli po uśrednionym kursie 4,30 to jakieś ca. 13.000pln :/

W momencie zgłaszania sytuację opisywaliśmy jako przywłaszczenie mienia.... ale przyjmujący sprawę Policjant po wysłuchaniu zakwalifikował ów czyn jako kradzież.
Dla bardziej wnikliwych: §242 StGB Diebstahl

Jaki będzie finał?... Niestety nie wiem.
Jak zwykle wszystko zależy od Policjanta prowadzącego i jego chęci do podjęcia tematu i jego wyjaśnienia :/

Wtedy 13tyś zł teraz 5tyś trzeba do Vat dołożyć. Kiedyś też jakieś felgi ktoś ci zajumał o ile pamiętam. Foss chyba nie masz co z kasą robic?

marekp750 

Silnik cm3: 6000
Skrzynia: 6HP, 5HP
Imię: Marek
Jeżdzę: D3 W12, D2 W12, D2 V8
Wysłany: 2019-07-27, 07:51   

Temat idealny jak na rozliczenie zlotu. Ale jeak chcecie podyskutować to czemu nie.

FOSS, DŻORDŻ i KAROL208, kto jest tym złodziejem?

Mam wielu klientów, bardzo wielu.

Mówicie, że jeden z nich to złodziej? Okradł FOSS'a na kilkanaście tys zł?
Czemu tak sądzicie? Bo FOSS wam powiedział?
Przecież on z kapelusza wyciąga różne rzeczy.

Znam pięciu Stefanów i są moimi klientami...

Karol208, Dżordż, zapytajcie FOSS'a o kogo dokładniej chodzi. Będziemy mówić o konkretach.

Ja też mogę tragikomedię odstawić, że ukradł mi sporo kasy MegaWąż9.

https://serwis-smp.pl/filmy/ABZ_1.mp4
https://serwis-smp.pl/filmy/BFM_1.mp4
https://serwis-smp.pl/filmy/BFM_2.mp4
https://serwis-smp.pl/filmy/BFM_ABT.mp4

karol208 
Moje A8

Rocznik: 1994
Skrzynia: 4HP24
Jeżdzę: A8 D2 ABZ
Wysłany: 2019-07-27, 08:02   

marekp750 napisał/a:

Karol208, Dżordż, zapytajcie FOSS'a o kogo dokładniej chodzi. Będziemy mówić o konkretach.

powyżej zacytowałem
,,Szczerze odradzam dokonywania jakichkolwiek interesów z niejakim Stefanem Osóbka o profilu majkaistefan - http://www.a8team.pl/profiles/5923.htm"

marekp750 

Wysłany: 2019-07-27, 08:11   

karol208 napisał/a:
marekp750 napisał/a:

powyżej zacytowałem
,,Szczerze odradzam dokonywania jakichkolwiek interesów z niejakim Stefanem Osóbka o profilu majkaistefan - http://www.a8team.pl/profiles/5923.htm"

Nie czytałem dokładnie całego tekstu.

Tutaj jest napisane, że FOSS nie poleca interesów ze Stefanem Osóbką, nic nie napisał, że
jest złodziejem.

Stefan Osóbka jest tym złodziejem, który okradł FOSS'a?
Tak powiedział FOSS?
Czy Ty tak uważasz bo powiedział Tobie tak FOSS?
Czy też zostałeś przez Stefana Osóbkę okradziony?

Dodam:
Tak znam taką osobę. Stefana Osóbkę (mieszka w sąsiednim kraju)... chyba w: Huckelhofen jeżeli się nie mylę

Edit1:
Karol i Ty tak wierzysz FOSSowi, że jesteś w stanie nazywać kogoś złodziejem?

Edit2:
Czy Ty Dżordż wierzysz na tyle Fossowi, że będziesz uważał kogoś za złodzieja?

szary824 
Moje A8

Wysłany: 2019-07-27, 08:16   

marekp750 napisał/a:
Temat idealny jak na rozliczenie zlotu. Ale jeak chcecie podyskutować to czemu nie.

Bardzo dobry temat. Pozwala publiczności lepiej poznać strony sporu i na tej podstawie publiczność może podjąć decyzję, wyjaśnieniom której strony dać wiarę :)

Temat rozliczenia wydaje się być zamknięty. To może do śmietnika z tym tematem? :)

bartez83 
Moje A8

Rocznik: 2001
Imię: Bartek
Jeżdzę: A8 D2
Wysłany: 2019-07-27, 08:39   

Nie temat do śmietnika tylko niech będzie na forum dla
potomnych...Bardzo zastanawiające że pana Marka nie okradł a pana
fossa okradł.Biedactwo.Normalnie usiąść i płakać nad tą bajką.W czym pan foss jest dobry.Nastepna sprawa to nie pana fossa interes kogo obsługuje pan Marek.Żal ściska co nieco czy jak???Marku pan Stefan zapłacił czy wyjechał z garażu z piskiem opon???Stan narzędziowy się zgadza??Proszę pisać prawdę <faktycznie>

[ Dodano: 2019-07-27, 09:46 ]
Tutaj sprawy między panem fossem a panem Stefanem są czysto prywatne.I pan foss mając moc władzę w administracji na forum to sobie może taką osobę oczernic nie przedstawiając dowodów.A bajeczki to sobie każdy może pisać

[ Dodano: 2019-07-27, 10:01 ]
I jeszcze jedno Panowie. Dorośli ludzie dajecie sobą tak manipulować że tak pan foss powiedział.....Nikomu się nie wierzy na słowo.Musza być twarde dowody a nie bajki wyssane z palca.

szary824 
Moje A8

Wysłany: 2019-07-27, 09:12   

A po co potomni mają czytać te brednie? :)

bartez83 napisał/a:
Bardzo zastanawiające że pana Marka nie okradł a pana
fossa okradł

Bo złodzieje to robią tak, że albo okradają wszystkich albo nikogo? :)

bartez83 napisał/a:
Nastepna sprawa to nie pana fossa interes kogo obsługuje pan Marek

A jak coś nie jest moim interesem to jest to dla mnie temat tabu? :)

bartez83 napisał/a:
Tutaj sprawy między panem fossem a panem Stefanem są czysto prywatne.I pan foss mając moc władzę w administracji na forum to sobie może taką osobę oczernic nie przedstawiając dowodów

Ale jak od początku tego wątku oskarża się organizatorów o kradzież, nie przedstawiając żadnych dowodów, to jest w porządku? :)

drago_o 
Moje A8

Wysłany: 2019-07-27, 09:20   

Cytat:
bartez83 napisał/a:

A jak coś nie jest moim interesem to jest to dla mnie temat tabu?

Tym tropem trzeba wywalić cały ten temat, bo to nie ich interes co organizatorzy zrobili z pieniędzmi uczestników ;)

Fajna wybiórczość. To co wygodne to tak, to co średnio to nie.

marekp750 

Wysłany: 2019-07-27, 09:20   

szary824 napisał/a:
A po co potomni mają czytać te brednie? :)

bartez83 napisał/a:
Bardzo zastanawiające że pana Marka nie okradł a pana
fossa okradł

Bo złodzieje to robią tak, że albo okradają wszystkich albo nikogo? :)

bartez83 napisał/a:

A jak coś nie jest moim interesem to jest to dla mnie temat tabu? :)

bartez83 napisał/a:
Tutaj sprawy między panem fossem a panem Stefanem są czysto prywatne.I pan foss mając moc władzę w administracji na forum to sobie może taką osobę oczernic nie przedstawiając dowodów

Ale jak od początku tego wątku oskarża się organizatorów o kradzież, nie przedstawiając żadnych dowodów, to jest w porządku? :)

Szary824, czy Ty wierzysz na tyle Fossowi, że nazwiesz Stefana Osóbkę złodziejem i
będziesz taką tezę podtrzymywał?

bartez83 
Moje A8

Rocznik: 2001
Imię: Bartek
Jeżdzę: A8 D2
Wysłany: 2019-07-27, 09:27   

Z tego tematu na 14stron już każdy wyciągnął wnioski panie Arielu.
Nikt nie jest głupi i naiwny jak co niektórym się wydaje.Zeby nie ten
temat wszystko by poszło po myśli a tak jak widać nie pykło.Jak to
mówią ,,każdy głupi ma swój rozum"'Bo tak to można odebrać.Ze z ludzi robi się głupków.Ale jak widać nikt sobie na to nie pozwoli.

[ Dodano: 2019-07-27, 10:45 ]
szary824 napisał/a:
A po co potomni mają czytać te brednie?

Dla Ciebie mogą to być brednie to twoja osobista sprawa.Bo jak widać próbujesz pana Fossa wybielać.Nie Twoją rolą jest tu decydować za wszystkich czy ten temat usunąć.

drago_o 
Moje A8

Wysłany: 2019-07-27, 09:49   

No i co? Toczycie tu wielką kule gówna nie wiadomo po co. Tylko po to chyba aby ( je**** - regulamin 1, 3. https://www.a8team.pl/reg...polska-vt22.htm ) jak ją ciągle tykacie. Nawet jeśli coś im zostało. Chociaż tą kwotę uznaje za śmieszna w zestawieniu z tym, o co posądzacie tych ludzi. Pamiętajmy, że FOSS jest jedynym odważnym tutaj aby z Wami dyskutować bo dwoje pozostałych spieprzyło aż kurz za nimi odemnie z Częstochowy widać :) ...a przepraszam, zapomniałem, że tutaj raczej od początku nie chodzi o rozliczenie zlotu :) to się robi zbyt personalne i widać to od pierwszych stron tego tematu ale jak widać również coraz bardziej. Proponuje Wasze spory załatwić po wylogowaniu się z forum a nie tutaj bo teraz po tych 14 jedyne wnioski jakie ludzie mają, to banda niedojrzałych dzieci, która dorwała się do komputera i jak te napinacze internetowe nie potrafią z nikim osobiście załatwić sprawę a klepią z domu w klawiatury i kozaczą.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi