[S8 D2 01 ] błotnik tył
[S8 D2 01 ] błotnik tył
Mam domalowania tylny błotnik , nie jest uszkodzony tylko bezbarwny schodzi na samym dole przy nadkolu . Może ktoś się orientuje jaki koszt takiej imprezy powinien wynosić w a8 ?
- Pepek
- Super Klubowicz
- Moje auto: S8 D5
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Przemek
Próbowałbym cieniować jak najniżej się da i odciąć się klarem na przełamaniu błotnika i rancie drzwi. Setka bazy i z 200ml rozrobionego klaru. Pytanie w jakim stanie jest lakier bezbarwny wyżej żeby się w niego nowy ładnie wtopił. Tyle mogę powiedzieć na odległość. W samych materiałach koszt w granicach 100zł max.
Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Bezwzglednie potrzebne zdjecia calego boku...
Potocznie trudny srebrny nie jest trudny do nalozenia, wiec lakiernikowi byc moze uda sie zapylic to na jednym elemencie, badz zrobic na kreske (blotnik / drzwi) jesli chcesz miec to konkretnie dobrze i ladnie zrobione, aby obecna sytuacja sie nie powtorzyla to koszt po ogledzinach osoby ktora to wykona w granicach 1000-1700zl
Potocznie trudny srebrny nie jest trudny do nalozenia, wiec lakiernikowi byc moze uda sie zapylic to na jednym elemencie, badz zrobic na kreske (blotnik / drzwi) jesli chcesz miec to konkretnie dobrze i ladnie zrobione, aby obecna sytuacja sie nie powtorzyla to koszt po ogledzinach osoby ktora to wykona w granicach 1000-1700zl