Witam serdecznie.
Proszę o podpowiedż, jak bezboleśnie wymontować tylnią półkę . Czy np. trzeba wyjąć tylne oparcie?Mam w pełnej elektrycę i nie chcę czegoś pourywać :mrgreen:
[A8-D2] Jak wyjąć tylną półkę?
jak masz tył w pełnej elektryce to bedzie troche roboty
rozebrac środkowy tunel poodpinac mase wtyczek siedzenia na max do przodu
poodkręcać śruby z tyłu odpiąć czujniki krańcowe i resztę wtyczek oraz plastiki
trzymające pasy i każde z osobna do góry - we dwie osoby bo cięzkie
potem już z półką sie zorientujesz - 3 klipsy na grodzi
czemu wyciągasz?
rozebrac środkowy tunel poodpinac mase wtyczek siedzenia na max do przodu
poodkręcać śruby z tyłu odpiąć czujniki krańcowe i resztę wtyczek oraz plastiki
trzymające pasy i każde z osobna do góry - we dwie osoby bo cięzkie
potem już z półką sie zorientujesz - 3 klipsy na grodzi
czemu wyciągasz?
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
HALO HALO !!! Ogarniamy sie ! Kolego ziege36 zaczynasz być męczący z tymi "żarowkami w tylnym stopie" :lol: Napisałeś na forum już dwa tematy na ten sam temat i jeszcze wklejasz się w inne posty innych użytkowników którzy chcą się czegoś dowiedzieć w swoim temacie :-P a nie ciągle czytać o twoich przepalonych żarówkach hehe Założyłeś temat to czekaj aż ktoś odpisze a nie śmietnik robisz...ziege36 pisze:witam mam pytanko jak wymienic zarowki w tylnym stopie tym co jest na połce tylnej zagladalem ale od spodu ani 1 srubeczki a nie chce niczego wyrywac
P.S. Usuń też jeden z tych 2 tematów bo w jednym już Ci ładnie koledzy wyjaśnili wszystko a wtedy nastanie ład i skład i wszystko będzie można łatwo znaleźć.
DO wszystkich : uważam że tak samo jak znana jest nam instrukcja naszego samochodu tak samo znany powinien być nam regulamin tego forum :wpale: hehe
na pewno łatwiej było by się czegoś dowiedzieć....