[D3 ALL ] Owiewki do wersij long
-
- Super Klubowicz
[D3 ALL ] Owiewki do wersij long
drodzy koledzy pisze z prosbą do was ponieważ do naszego modelu (long ) nie produkuje sie owiewek do tylnych drzwi po ciezkich poszukiwaniach i telefonach do polski znalazłem człowieka ktory zrobi owiewki do modelu long na tylnie drzwi tylko jest mały problem facet potrzebuje wymiary jeśli jest jakiś kolega z świetokrzyskiego to podaje numer zeby podjechał i powiedział ze chodzi o owiewki do long a8 d3 ponieważ człowiek potrzebuje wymiar wziaść i to wszysto podaje numer i dzieki za współprace (tadeusz +48 609-098-575)
-
- Super Klubowicz
powiem tak koledzy mam jeszcze bmw 754 long i zakupiłem owiewki na tył powiem wam ze ładnie to wyglada
a co do a8 no w niemczech byłem na zlocie i widziałem na a8 komplet owiewek i naprawde fajnie to stroi ....
a dodam ze tylko jak tu kolega wczesniej pokazała sa tylko na przednie sprzedawane a na tył niema wiec napisałem na forum ze chodzi mi o tył .
a facet zrobi do wersji long i normalnej
a co do a8 no w niemczech byłem na zlocie i widziałem na a8 komplet owiewek i naprawde fajnie to stroi ....
a dodam ze tylko jak tu kolega wczesniej pokazała sa tylko na przednie sprzedawane a na tył niema wiec napisałem na forum ze chodzi mi o tył .
a facet zrobi do wersji long i normalnej
Jedyny plus to że w deszczowe dni można uchylić sobie okno i nie na chlapie do środka podczas jazdy. A co do wyglądu to kwestia gustu. Jeśli poczuwasz się by zamontować takowy element to jest tylko Twoja sprawa i to ma Tobie służyć. Wiadomo czasami kwestia wyglądu nie idzie czasami w parze z funkcjonalnością.
Wracając do tematu panowie
Wracając do tematu panowie