Witam
Panowie potrzebny jest mi schemat pinów wyjściowych (PINOUT) wiązki silnika. Chodzi mi o rozpiskę kostek(pinów) do podłączenia pod ECU. Potrzebne jest mi to żeby przerobić wiązkę 2.7bi i wpiąć się do budy s4 b6 4.2. Wiem że nie jest to temat a8 ale liczę że ktoś z was może pomóc w temacie. Z góry wielkie dzięki
[inne ] schemat 4.2 BBK
[inne ] schemat 4.2 BBK
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2014, 16:16 przez robak55, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]robak55,
proszę o przywitanie się w odpowiednim dziale. W przeciwnym razie temat zostanie zablokowany lub przeniesiony do śmietnika.
[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam ernesto
proszę o przywitanie się w odpowiednim dziale. W przeciwnym razie temat zostanie zablokowany lub przeniesiony do śmietnika.
[/center]
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Pozdrawiam ernesto
Ściągnij sobie PDF'a.
BBK injection system
Nie jest to typowy PINOUT ale jeżeli grzebiesz przy tych sprawach to będziesz wiedział
co z tym zrobić.
Są opisy wtyczek, pinów we wtyczkach oraz czujników i innych diabelstw podłączonych do ECU.
BBK injection system
Nie jest to typowy PINOUT ale jeżeli grzebiesz przy tych sprawach to będziesz wiedział
co z tym zrobić.
Są opisy wtyczek, pinów we wtyczkach oraz czujników i innych diabelstw podłączonych do ECU.