Dzień dobry. Przeszukałem całe forum ale przyznaje że mnóstwo treści ale...
Mam problem ponieważ próbuję ogarnąć oświetlenie wnętrza w moim A8 D2 z 1996 roku, a nie działa żadne oświetlenie drzwi, ani oświetlenie nóg. Kiedyś jeszcze w losowych momentach, a teraz to już wogóle. Oświetlenie podsufitki działa i z przodu i z tylu nad dzwiami pasażerów. W bagażniku też działa.
Domyślam się, że w pierwszej kolejności wypadałoby posprawdzać polączenia masy ale zdejmując boczek drzwiowy kierowcy trafiłem na ponapinana plątanine mnóstwa przewodów idących do gumy lączącej drzwi z słupkiem i zero jakiejś wtyczki. Domyślam się że musiałbym dobrać się do dolnej oslony deski rozdzielczej i obicia koło dźwigienki otwierania maski ale może zanim zaczne rozbierać pół samochodu mogę poprosić.. Czy może ktoś podesłać jakies foto całej instalacji drzwiowej (kierowca, pasażer przód i pasażerowie z tyłu) czy realne zdjęcie z samochodu gdzie doszukiwać się kostek łaczacych drzwi z instalacją auta? Mile widziana propozycja co może być również przyczyną. Żarówki są OK.
Błagam, nie wyzywajcie, że znow ten sam temat..
[D2 96 4.2PB/LPG ] Oświetlenie drzwi, nóg kierowcy i nóg p
-
- Forum Audi A8
[D2 96 4.2PB/LPG ] Oświetlenie drzwi, nóg kierowcy i nóg p
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Dariuszenko, łącznie zmieniany 1 raz.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Mikrostyki w zamkach. Albo ogarniesz sobie ich wymianę, albo robisz patent i zapominasz na zawsze.
d2-all-naprawa-oswietlenia-wewnetrznego-vt16993.htm
d2-all-naprawa-oswietlenia-wewnetrznego-vt16993.htm
Black Cars Matters