części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 96 4.2PB/LPG ] Oświetlenie drzwi, nóg kierowcy i nóg p

Dariuszenko
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 96 4.2PB/LPG ] Oświetlenie drzwi, nóg kierowcy i nóg p

Post autor: Dariuszenko » 16 lip 2023, 20:15

Dzień dobry. Przeszukałem całe forum ale przyznaje że mnóstwo treści ale... <hmm>
Mam problem ponieważ próbuję ogarnąć oświetlenie wnętrza w moim A8 D2 z 1996 roku, a nie działa żadne oświetlenie drzwi, ani oświetlenie nóg. Kiedyś jeszcze w losowych momentach, a teraz to już wogóle. Oświetlenie podsufitki działa i z przodu i z tylu nad dzwiami pasażerów. W bagażniku też działa.
Domyślam się, że w pierwszej kolejności wypadałoby posprawdzać polączenia masy ale zdejmując boczek drzwiowy kierowcy trafiłem na ponapinana plątanine mnóstwa przewodów idących do gumy lączącej drzwi z słupkiem i zero jakiejś wtyczki. Domyślam się że musiałbym dobrać się do dolnej oslony deski rozdzielczej i obicia koło dźwigienki otwierania maski ale może zanim zaczne rozbierać pół samochodu mogę poprosić.. Czy może ktoś podesłać jakies foto całej instalacji drzwiowej (kierowca, pasażer przód i pasażerowie z tyłu) czy realne zdjęcie z samochodu gdzie doszukiwać się kostek łaczacych drzwi z instalacją auta? Mile widziana propozycja co może być również przyczyną. Żarówki są OK.
Błagam, nie wyzywajcie, że znow ten sam temat..
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Dariuszenko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 17 lip 2023, 11:05

Mikrostyki w zamkach. Albo ogarniesz sobie ich wymianę, albo robisz patent i zapominasz na zawsze.
d2-all-naprawa-oswietlenia-wewnetrznego-vt16993.htm
Black Cars Matters

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl