[D2 preFL ALL ] elektryczna tylna kanapa w pelnej elektryc
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Raczej sa,ale u mnie jest wszystko inaczej zamontowane jak w zwyklej kanapie.
Przykrecone jest oparcie jak i siedzisko....
[ Dodano: 2016-12-09, 05:53 ]
Trzy sruby odkrecilem,dwie z przodu i jedna udalo mi sie odkrecic z tylu,zostaje jeszcze jedna do ktorej nie ma praktycznie dojscia....i nie wiem jak sie zabrc za nia.Chodzi o srube z lewej strony(ta z tylu siedziska),a chce zdemontowac prawa stone kanapy....
Przykrecone jest oparcie jak i siedzisko....
[ Dodano: 2016-12-09, 05:53 ]
Ale zeby sie dosrtac do tych srub,to trzeba dostac sie do nich przez odkrecenie siedziska.VAGowner pisze:Śruba nr 12 - są dwie rozmieszczone symetrycznie - jeżeli mowa o demontażu oparcia kanapy.Rentek pisze:Czesciowo odkrecilem siedzenie,dwie sruby z przodu i jedna z tylu co jest na koncu siedzenia pod oparciem.Wiem,ze jest jeszcze jena z lewej strony ale dojsc nie dam rady tam.
Prawa strone chce zdemontowac.
[ Dodano: 2016-12-04, 20:20 ]
Jakbys podal mi numery srub z e schematu ktore mam odkrecic to mysle,ze poradze sobie z reszta...prznajmniej mam taka nadziej.
Trzy sruby odkrecilem,dwie z przodu i jedna udalo mi sie odkrecic z tylu,zostaje jeszcze jedna do ktorej nie ma praktycznie dojscia....i nie wiem jak sie zabrc za nia.Chodzi o srube z lewej strony(ta z tylu siedziska),a chce zdemontowac prawa stone kanapy....
W moim aucie siedzisko było przykręcone dwiema śrubami na wkrętak PH2/PH3
Po ich wyjęciu podnoszę siedzisko do góry i lekko wysuwam w kierunku przednich foteli.
Umiejscowienie śrub zabezpieczających oparcie kanapy wskazane palcem
Oparcie tylnej kanapy zabezpieczone jest również dwiema śrubami na wkręt krzyżowy PH2/PH3
Po ich odkręceniu podnosimy oparcie do góry i ... gotowe.
P.S. Napisałem to z pamięci, bo demontowałem kanapę dobre pół roku temu, więc jeśli coś pominąłem - to uzupełnią koledzy z forum.
Po ich wyjęciu podnoszę siedzisko do góry i lekko wysuwam w kierunku przednich foteli.
Umiejscowienie śrub zabezpieczających oparcie kanapy wskazane palcem
Oparcie tylnej kanapy zabezpieczone jest również dwiema śrubami na wkręt krzyżowy PH2/PH3
Po ich odkręceniu podnosimy oparcie do góry i ... gotowe.
P.S. Napisałem to z pamięci, bo demontowałem kanapę dobre pół roku temu, więc jeśli coś pominąłem - to uzupełnią koledzy z forum.