[D2 preFL ALL ] Kolor wnętrza Audi
Czyli oficjalnie taki kolor skóry nie szedł w seryjnej linii montażowej, chyba że ktoś jak w przypadku poprzedniego właściciela sympatycznego Włocha zażyczył sobie u Niemcuchów taki oto kolorek tak? a tak teraz w przypadku chęci dokupienia podłokietnika szukam koloru niebieski/blue aqua, czy uważacie że zdecydowanie prościej i szybciej jest kupić np jasny i go pomalować?
Ma ktoś może w swoim autku ten antracyt żeby pokazać jak to na zdjęciu wygląda (bez lampy)?
Dzięki za dotychczasową pomoc
Ma ktoś może w swoim autku ten antracyt żeby pokazać jak to na zdjęciu wygląda (bez lampy)?
Dzięki za dotychczasową pomoc
Już pisałem, blue aqua to szary kolor wpadający w niebieski. Można powiedzieć, że masz unikatowe auto ...bardzo możliwe że nie ma takiej drugiej w europieDawid90 pisze:a tak teraz w przypadku chęci dokupienia podłokietnika szukam koloru niebieski/blue aqua, czy uważacie że zdecydowanie prościej i szybciej jest kupić np jasny i go pomalować?
Pozostaje kupić jakikolwiek podłokietnik i dać do obszycia.
-
- Forum Audi A8
Panowie albo jestem ślepy albo nie mogę odczytać mojego koloru wnętrza....
Może potrzebny mi inny dekoder....?
Mój vin to: WAUZZZ4DZWN001979
Odkodowałem na płatnym portalu ale nie mogę nadal ustalić kodu koloru tapicerki oraz nadwozia... pomożecie? Nie jestem przy aucie i nie mogę podejrzeć na wklejkach...
Odkodowałem na płatnym portalu ale nie mogę nadal ustalić kodu koloru tapicerki oraz nadwozia... pomożecie? Nie jestem przy aucie i nie mogę podejrzeć na wklejkach...
insta: michal_naczelnik
Wystarczy kontaktować się z odpowiednią osobą na forumMichalNaczelnik pisze:Panowie albo jestem ślepy albo nie mogę odczytać mojego koloru wnętrza....
Do podanego numeru VIN...
- kolor nadwozia Y7M czyli srebrny metalik
- kolor foteli BW ecrue oraz skóra seidennappa N1U
- dekory 5MG drewno orzechowe
Ja potrafięslavu pisze:podepnę się pod temat pozwólcie,
Audi A8 D2 rok 2001 VIN WAUZZZ4DZ1N013787
czy Ktoś z Kolegów potrafi rozkodować po VINie kod koloru tapicerki oraz drewna w aucie ?
Do podanego numeru VIN...
- kolor nadwozia Y7L czyli szary agat metalik
- kolor foteli WF platynowy oraz skóra valcona N5D
- dodatkowo 3HE/PL1 częściowe wykończenie skórą z alcantarą, jak domniemuję chodzi o podsufitkę
- dekory 5MG drewno orzechowe
Noi z tego co widzę to masz także elektrycznie ustawiane pojedyncze fotele z tyłu co rzadko w D2 widziałem oraz grzaną kierownicę i kilka innych fajnych rzeczy
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-