Reorganizacja A8Team.pl - (stare, zamknięte.)
-
OnlineDoc
- Administrator
- Moje auto: Allroad C5
- Rocznik: 2006
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Zgadza się. Oczywiście nikt nie musi, własny wybór, nie ma żadnych "kłódek" technicznych, tuningów, spraw klubowych, spotów itd itd.
ps.
Jedynie nowy rok i (Ja i Apophis ) nowy dział tylko dla naszej grupy (oczywiście "za zamkniętymi drzwiami."). Składka, rozmowy itd. <okioki>
ps.
Jedynie nowy rok i (Ja i Apophis ) nowy dział tylko dla naszej grupy (oczywiście "za zamkniętymi drzwiami."). Składka, rozmowy itd. <okioki>
Ostatnio zmieniony 13 gru 2013, 03:01 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
W takim razie uważam iż powinno być jasno i wyraznie powiedziane co to
Wówczas o składce można podjąć decyzję świadomie i dobrowolnie, lub wybrać formę dotychczasową.
Ja te 20zł, jak już pisałem, jako opłatę traktuję, a nie dobrowolną składkę.
i co w nim będzie się znajdowało.Doc pisze:dział tylko dla naszej grupy (oczywiście "za zamkniętymi drzwiami.")
Wówczas o składce można podjąć decyzję świadomie i dobrowolnie, lub wybrać formę dotychczasową.
Ja te 20zł, jak już pisałem, jako opłatę traktuję, a nie dobrowolną składkę.
-
OnlineDoc
- Administrator
1) Specjalna ranga odnośnie naszej grupy.Gabriel pisze:i co w nim będzie się znajdowało.
2) Składka na rok. (userzy)
3) Jakakolwiek ankieta/temat z naszą grupą.
4) Naprawa forum a8, dysku, kolor stylu, co było kupione, co zostało.
itd. To wszystko w nowym roku.
Tak to mniej więcej wygląda. To nie jest dla stałych bywalców, super sympatyków czy .. nie wiem... strategia reorganizacji Klubu a8.
Moim zdaniem... <okioki> Jak sądzicie?
-
- Forum Audi A8
Dla mnie spoko a jak by zrobic jeszcze dzial ( szybka reakcja ) tylko dla vip-ow , czasami jest tak ze mamy jakas usterke dwa tfzy dni przed wyjazdem i musimy sie z nia wmiare szybko uporac , wiec dajemy temat w (szybka reakcja ) i kazdy uprzywilejowany user dostaje automatycznie meila lub sms-a o danym problemie i wspulnymi silami staramy sie pomoc co o tym myslicie ?
Moj Retrofit
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
Powiem tak: fajne są dodatki typu jakieś rozszerzenia forum. Ale bez blokowania forum dla zwykłych userów. Chłopaki działają ostro. Jedynie co można by zrobić to utworzyć status Klubowicza. Osoby które opłacają składkę otrzymają w profilu status klubowicza.
Na moim wcześniejszym forum też opłacało się składki i tak było ewentualnie jakieś forumowe gratisy, a nikt nie odszedł przez to, wiadomo że z biegiem lat troszkę się pozmieniało, trochę osób odeszło bo pozmieniali auta czy też przez jakieś zmiany życiowe ale też sporo przybyło. Co jakiś czas zachodzę do nich i dobrze sobie radzą a Klub istnieje znacznie dłużej niż A8Team. Wszystko zależy od ludzi. Jeśli będą ludzie to i forum się utrzyma. Nie ma co mieszać.
Na moim wcześniejszym forum też opłacało się składki i tak było ewentualnie jakieś forumowe gratisy, a nikt nie odszedł przez to, wiadomo że z biegiem lat troszkę się pozmieniało, trochę osób odeszło bo pozmieniali auta czy też przez jakieś zmiany życiowe ale też sporo przybyło. Co jakiś czas zachodzę do nich i dobrze sobie radzą a Klub istnieje znacznie dłużej niż A8Team. Wszystko zależy od ludzi. Jeśli będą ludzie to i forum się utrzyma. Nie ma co mieszać.
Propozycja była luźna i nie jest obligatoryjna. Jak wspominałem wcześniej na samym początku będziemy dyskutować o wszystkim szczególnie o finansach wspólnie bo to sa nasze wspólne fundusze.
Naturalnie że jeśli byście jednak woleli nie wprowadzać obowiązkowej opłaty a składke to każdy kto ją uiści bedzie miał status klubowicza,i związane z tym przywileje. takowych user nie będzie posiadał. Myslimy nad tymi opcjami z DOCem ale chętnie tez poznamy wasze zdanie i pomysły,propozycje.
Naturalnie że jeśli byście jednak woleli nie wprowadzać obowiązkowej opłaty a składke to każdy kto ją uiści bedzie miał status klubowicza,i związane z tym przywileje. takowych user nie będzie posiadał. Myslimy nad tymi opcjami z DOCem ale chętnie tez poznamy wasze zdanie i pomysły,propozycje.
A ja jestem ciekawy ile się już uzbierało tych pieniążków w skarbonce ???
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
-
- Forum Audi A8
A jest gdzies aktualna lista wplacajacych
Moj Retrofit
ROBIE
RSE DVD
PLAN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
-
OnlineDoc
- Administrator
Spokojnie ;-) Mamy jeszcze czas do końca grudnia, prawda?
Nowy rok, 2 stycznia 2014 - będzie dokładna lista osób/grupy a8 .
Niektórzy wyślą 19, 20 grudnia 2013 itd. Tak mówili mi na PW.
Nowy rok, 2 stycznia 2014 - będzie dokładna lista osób/grupy a8 .
Niektórzy wyślą 19, 20 grudnia 2013 itd. Tak mówili mi na PW.