części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Dostęp do działu "Ogłoszenia"

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi A8.
Awatar użytkownika
DanioUK
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: DanioUK » 23 sty 2014, 22:58

Simone331 pisze:Mylisz się kolego. Nie dalej jak tydzień temu była ostatnia edycja regulaminu.
Simone jestes modem (co prawda nie dlugo ale jednak) wiec dobrze wiesz na co patrzec jesli cokolwiek sie zmienilo.

Tak wiec edycja byla jak powiedzialem w 2009 roku (dokladnie 30-12-09) i nie myl prosze glownego regulaminu z nadrzednym regulaminem dzialu OGLOSZENIA.

Co do zmian to zauwazylem i wiekszosc z nich niestety jest kontrowersyjna, dlatego tez sie na ten temat nie wypowiadalem.

Co do innych forum to tak masz racje jesli chodzi o dzial wystawiania czego kolwiek na forum jak juz kiedys tutaj rowniez wspomnielismy aby blokowac nowych userow do sprzedawania czegos co nie umia sprzedac np na aledrogo.

Tutaj chodzi o dostep do dzialu kupie oraz pisania postow tam gdzie ktos cos ma na sprzedaz. I na zadnym forum ktore znam (a znam ich wiele) nie ma ograniczen co do dzialu kupie.

Czy te go nie widzisz???

Nie mam zamiaru sie tu klocic czy cos ale za duzo to nie zdrowo.

PEACE!

Bartul
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Bartul » 23 sty 2014, 23:01

ernesto pisze: Nie stosując się do regulaminu, nie używając wyszukiwarki w celu przeszukania czy dane auto było już opisywane w dziale.
Podawane są linki do aukcji które się kończą po pewnym czasie, to jak zweryfikować czy ten samochód był opisywany czy nie?
Pozdrawiam

r4q
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: r4q » 23 sty 2014, 23:51

Bartul pisze:
ernesto pisze: Nie stosując się do regulaminu, nie używając wyszukiwarki w celu przeszukania czy dane auto było już opisywane w dziale.
Podawane są linki do aukcji które się kończą po pewnym czasie, to jak zweryfikować czy ten samochód był opisywany czy nie?
Pozdrawiam
Dlatego podczas zakładania tematu w sprawie auta, którego jeszcze nie było na forum, należy podać możliwie jak najprecyzyjniejsze dane (szczególnie VIN), żeby można było dojść do tego, czy jest to to samo auto, co np. pół roku temu.
Poza tym otomoto wyszło ostatnio temu chyba naprzeciw i pozostawia część zawartości ogłoszenia w starym linku - tytuł, główne zdjęcie i podstawowe info jakieś. Allegro natomiast ma publiczne archiwum, które jest prędzej lub później uzupełniane.
No a przede wszystkim często starsi forumowicze są w stanie powiedzieć, że to auto już było i nakierować na temat o nim :)

Gość

Post autor: Gość » 24 sty 2014, 01:38

Z całym szacunkiem ale forum jest wlasnoscia prywatna i mimo że dośc spora demokracja tu panuje to nigdy zupełnie nie będzie tak jak by każdy chciał. Jak pisał Szymon od jakiegos czasu wszystko jest modyfikowane i reorganizowane. Forum nie zatrudnia nikogo na pełny czy nawet 1/4 etatu żeby siedział i tylko tym się zajmował,kazdy z nas (administracja)ma własne sprawy i zycie i nie może byc tu 24h zeby naraz wszystko zmienić.

Ja jako dość świeży Admin co dzień poprawiam jakies błedy systemu i przy okazji modyfikuje to i owo na żywo. Zmian jeszcze troche bedzie i mimo że już zacząłem dopasowywać regulamin to nie jestem w stanie zrobic tego juz na halo.
Natomiast jestem w pełni dyspozycyjny i jak niejeden user juz wie bardzo szybko udzielam na PW i nie tylko wszelkich informacji,odpowiedzi na dreczące was pytania.

DanioUK wiem że masz pewne doswiadczenie na innych forach ale A8Team to nie sa te inne fora lecz cos jedyne w swoim rodzaju. Mamy wartośc i wlasną piaskownicę :)

Obecnie dostep do działu ogłoszeń dla zwyczajnego usera/forumowicza jest na poziomie 50postów.

Tomcio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Tomcio » 24 sty 2014, 02:13

A co z dostępem dla klubowiczów.Czy też muszą mieć 50 postów? <hmm>
&#128526;NIC NIE KLEI SIĘ JAK QUATTRO&#128077;

hsn

Post autor: hsn » 24 sty 2014, 02:59

tak...
:]

Awatar użytkownika
DanioUK
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: DanioUK » 24 sty 2014, 03:30

Rozumiem prace administracji i samych moderatorow bo sam nim jestem jak i czas i dobrowolne checi tego co robia. Lecz powinnismy respektowac regulamin taki jaki jest do czasu jego zmiany.

Wiem ze A8team to nie te same fora lecz to nie zmienia faktu. Nie probuje tutaj nawiazac lub tez wprowadzac zasad z innych portali ale mamy regulamin widoczny ktory mowi w tej chwili co innego niz tutaj piszemy.

I chlopaki modzi nieobrazajcie sie ani nie stawiajcie mnie na kresce.

Nie zalezy mi tutaj na kupieniu czy sprzedawaniu czegos ale sprawa powinna byc poruszona. :P

Tomcio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Tomcio » 24 sty 2014, 03:43

hsn pisze:tak...
:]
:/

SenatorS8
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: SenatorS8 » 24 sty 2014, 09:08

Z seri nielogicznych rozwiazan.
O zachowanie porzadku i czystosci dzialow wymog 30/50 postow by moc pisac jest dla mnie rozwiazaniem do przyjecia.Taka zasada i OK
Natmiast samo czytanie powinno byc osiagalne dla znacznej wiekszosci ,a na pewno dla klubowiczy.
Wezmy taki przyklad.
Ktos sprzedaje czesci to dlaczego musze miec ,,staz,, by moc to obejzec i spisac nr telefonu skoro nie umiem /nie cche mi sie udzielac w zyciu forum a potrzebuje kupic kilka gratow.
W druga strone natomiast.
Ktos czegos szuka i moze jakis user ma w garazu,lezy niepotrzebne a nie chce mu sie bawic w wystawianie ogloszen/nie moze ich wystawic.To samo przeczytanie informacji tez jest na plus dla takiego kontaktu i zalatwienia sprawy.
Rozumiem chcecie by osoby piszace/czytajace mialy pewnosc uczciwosci drugiej strony ale to nie ilosc postow swiadczy o uczciwosci.

Pozdr.

Gość

Post autor: Gość » 24 sty 2014, 11:46

Tomcio pisze:A co z dostępem dla klubowiczów.Czy też muszą mieć 50 postów? <hmm>
Klubowicze nie muszą mieć 50postów. Jako sponsorzy mają szersze przywileje niż zwyczajny user.

hsn

Post autor: hsn » 24 sty 2014, 18:10

Apophis pisze:
Tomcio pisze:A co z dostępem dla klubowiczów.Czy też muszą mieć 50 postów? <hmm>
Klubowicze nie muszą mieć 50postów. Jako sponsorzy mają szersze przywileje niż zwyczajny user.

Wiec powinni mieć cale forum odblokowane ?

Tomcio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Tomcio » 24 sty 2014, 18:47

Apophis pisze:
Ale jako klubowicz nie mam dostępu do działu "kupię". ;(

[ Dodano: 2014-01-24, 22:25 ]
<hura> od dzisiaj już mam <hura>

Gość

Post autor: Gość » 25 sty 2014, 13:43

hsn pisze:Wiec powinni mieć cale forum odblokowane ?
Nie całe bo dział "Nasze auta" nie podlega do przywilejów-ale możemy w waszym dziale zrobic wersje mini.
Oraz dział forum Super klubowiczów tez nie podlega wam. Ale najważniejsze macie :)

Gość

Post autor: Gość » 11 lut 2014, 21:27

W dziale "Ogłoszenia" ogłoszenia bedą sie same kasowały po upływie 14 dni o ile ktos wcześniej nie podbije posta. W regulaminie działu jest o tym stosowny zapis.
Prosze zatem wszystkich o zwracanie na to uwagi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi A8 Klub Polska- Sprawy Klubowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl