Dostęp do działu "Zakup kontrolowany"(Uwaga zmiany
Dostęp do działu "Zakup kontrolowany"(Uwaga zmiany
Witam
Jako że stoję przed zakupem Audi S8 D2 4,2, najbardziej z forum interesowała mnie wiedza zawarta w dziale "Zakup kontrolowany". Zdziwiłem się gdy zauważyłem że trzeba mieć kilkadziesiąt postów na forum, aby mieć dostęp do tego działu.
Jak najbardziej logiczne jest blokowanie forum przed osobami chcącymi tylko sprzedać auto, nawet bez przywitania się itp, traktującymi forum jako portal ogłoszeniowy. Jednak w takim przypadku wystarczałoby zablokować możliwość dodawania postów, blokada nawet odczytu tego działu jest moim zdaniem nieuzasadniona.
Rejestrując się na forum, chciałem poczytać o "perełkach" do sprzedaży, które zapewne były opisywane, wyszukiwarka google znajduje nawet S8 którym jestem zainteresowany, ale właśnie w tym dziale, no i zonk... jak mam skorzystać z wiedzy forum, skoro nie mogę nic z tego działu odczytać.
Nie chcę zamieszczać postów w dziale ogłoszeniowym czy zakupu kontrolowanego, chcę tylko poczytać o autach tam opisywanych. Czy mam stukać bezsensowne posty o pogodzie aby nabić regulaminowy limit i móc odczytać treści zawarte w dziale Zakup kontrolowany. O czym mam pisać posty jak nie mam jeszcze wymarzonego S8, chyba w dziale Audio..no ale ile można....lub każdego po kolei witać w dziale przywitania się.
Proszę więc o dostęp odczytu działu zakupu kontrolowanego, co nie spowoduje zaśmiecania tego działu postami laika, jedynie pozwoli ustrzec się przed zakupem auta wadliwego.
pozdrawiam
Jako że stoję przed zakupem Audi S8 D2 4,2, najbardziej z forum interesowała mnie wiedza zawarta w dziale "Zakup kontrolowany". Zdziwiłem się gdy zauważyłem że trzeba mieć kilkadziesiąt postów na forum, aby mieć dostęp do tego działu.
Jak najbardziej logiczne jest blokowanie forum przed osobami chcącymi tylko sprzedać auto, nawet bez przywitania się itp, traktującymi forum jako portal ogłoszeniowy. Jednak w takim przypadku wystarczałoby zablokować możliwość dodawania postów, blokada nawet odczytu tego działu jest moim zdaniem nieuzasadniona.
Rejestrując się na forum, chciałem poczytać o "perełkach" do sprzedaży, które zapewne były opisywane, wyszukiwarka google znajduje nawet S8 którym jestem zainteresowany, ale właśnie w tym dziale, no i zonk... jak mam skorzystać z wiedzy forum, skoro nie mogę nic z tego działu odczytać.
Nie chcę zamieszczać postów w dziale ogłoszeniowym czy zakupu kontrolowanego, chcę tylko poczytać o autach tam opisywanych. Czy mam stukać bezsensowne posty o pogodzie aby nabić regulaminowy limit i móc odczytać treści zawarte w dziale Zakup kontrolowany. O czym mam pisać posty jak nie mam jeszcze wymarzonego S8, chyba w dziale Audio..no ale ile można....lub każdego po kolei witać w dziale przywitania się.
Proszę więc o dostęp odczytu działu zakupu kontrolowanego, co nie spowoduje zaśmiecania tego działu postami laika, jedynie pozwoli ustrzec się przed zakupem auta wadliwego.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Marcino, łącznie zmieniany 2 razy.
nieprawda, przywitałem się:
http://www.a8team.pl/przywitaj-sie-i-pr ... 2,3075.htm
wczoraj wieczorem, i od wczoraj wertuję forum, a co mam na forum wnieść, jak jeszcze nie mam S8 - dopiero chcę kupić, w czym liczyłem na pomoc forum. Mam kupić auto "minę" a później nabijać posty szukając pomocy na forum w naprawie usterek. Mam audi 80 B4 Tdi, na forum audi 80 jestem od 2009 roku, i dzięki temu forum zakupiłem piękne auto, liczyłem na taką samą pomoc na tym forum,
http://www.a8team.pl/przywitaj-sie-i-pr ... 2,3075.htm
wczoraj wieczorem, i od wczoraj wertuję forum, a co mam na forum wnieść, jak jeszcze nie mam S8 - dopiero chcę kupić, w czym liczyłem na pomoc forum. Mam kupić auto "minę" a później nabijać posty szukając pomocy na forum w naprawie usterek. Mam audi 80 B4 Tdi, na forum audi 80 jestem od 2009 roku, i dzięki temu forum zakupiłem piękne auto, liczyłem na taką samą pomoc na tym forum,
Marcino, tu masz odpowiedni temat http://www.a8team.pl/wazna-informacja-d ... t11192.htm
Czy tak bez sensu ?? tu możemy się trochę pospierać to , że wpłaciłeś kasę , oki masz dostęp , ale oprócz tego jeszcze zostaje tobie ilość postów .hsn pisze:Uważam ,ze jeśli ktoś płaci to powinien mieć pełen dostęp do forum ... trochę to bez sensu
Każdy użytkownik ma tak samo , nie ma wyjątków .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
mdamian pisze:Czy tak bez sensu ?? tu możemy się trochę pospierać to , że wpłaciłeś kasę , oki masz dostęp , ale oprócz tego jeszcze zostaje tobie ilość postów .hsn pisze:Uważam ,ze jeśli ktoś płaci to powinien mieć pełen dostęp do forum ... trochę to bez sensu
Każdy użytkownik ma tak samo , nie ma wyjątków .
Osoba która wpłaciła miała uzyskać dostęp do forum
wiec jest to w takim razie wprowadzenie w błąd ?
Ostatnio zmieniony 25 sty 2014, 20:42 przez hsn, łącznie zmieniany 1 raz.
W zasadzie tłumacze to ostatni raz bo ilez mozna pisac to samo...hsn pisze:Osoba która wpłaciła miała uzyskać dostęp do forum
wiec jest to w takim razie wprowadzenie w błąd ?
Klubowicz ma dostęp do działów ogłoszen i zakupu kontrolowanego na dzień dobry oraz do zamkniętego forum klubowiczów.
Dział "Nasze Auta" zawiera w sobie sporo cennych informacji o własnie naszych autach i ze względów bezpieczeństwa nie mogę decydować za innych czy ich auta maja być szczegółowo upublicznione czy nie. Jesli mi tu wiekszośc napisze że "tak Apophis odblokuj dział" to ja to zrobie ale tak nie bedzie bo było to juz przegłosowane dawno i nie bedzie inaczej. Sam nie mam ochoty żeby ktos nowy nawet jak da te dwie dyszki oglądał moje auto i czytał o nim. "Życzliwych" nie brakuje.
Natomiast z podawanych juz wcześniej przyczyn przyblokowałem świeżakom dostep do ogłoszeń i zakupu kontrolowanego ale klubowiczom pozostawiłem wolny dostęp od pierwszego postu.