części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Dostęp do działu "Zakup kontrolowany"(Uwaga zmiany

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi A8.
Awatar użytkownika
labas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: labas » 26 sty 2014, 17:49

ernesto pisze:Może trzeba by zrobić tabelkę, wtedy będzie jasno i przejrzyście. Co komu wolno a komu nie.
Dokładnie.
Przy okazji podpiąć pod regulamin główny.
Dostęp do działu ogłoszeń jest w miarę czytelny, ale dział zakup kontrolowany oraz jak zostać klubowiczem jest cholernie zagmatwany.
Ktoś kto się rejestruje powinien na stronie głównej(regulamin) przeczytać co wolno a od czego wara, a nie kopać się w 20 stronach tematu o reorganizacji.

[ Dodano: 2014-01-26, 17:52 ]
Apophis pisze:ernesto, Proszę bardzo ale założe sie że i wtedy znajda sie niezadowoleni :) Ja dziennie odpisuje na kilka PW w róznych sprawach+do tego tematy i kolejne pisanie i wyjasnianie i nadal nie jest przejrzyście i dośc jasno dla kilku a dla tysiąca tak :D
Imienniku, zarejestruj się z nowego konta, zobaczysz że nie jest lekko.

Gość

Post autor: Gość » 26 sty 2014, 17:52

W takim razie ernesto ma zadanie a ja uzupełnie regulamin jak skończy :)

Awatar użytkownika
labas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: labas » 26 sty 2014, 17:57

Apophis pisze:W takim razie ernesto ma zadanie a ja uzupełnie regulamin jak skończy :)
Będziesz miał lżej, nie będziesz musiał czytać i odpisywać pw -więcej czasu na piwko ;)

Gość

Post autor: Gość » 26 sty 2014, 18:14

Aj Macieju ja piwka cos ostatnio nie mogę bo głowa mnie po tym boli :/
Ale za to znajdzie sie czas na inne sprawy :D

Dodałem coś do regulaminu,jak Ernest cos tam nakresli to mogę wstawić też.

Marcino
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Marcino » 26 sty 2014, 18:15

widzę że włożyłem kij w mrowisko, ale faktem jest że sprawa regulaminu niniejszego forum jest bardzo zagmatwana, co, jak, po ilu postach, po jakich wpłatach... lekki mętlik....

No i tak sobie myślę, czy posty pisane w dziale "Sprawy klubowe" nie są zliczane, cały czas mam 1, w sumie jako świerzak chciałbym uzyskać jakąś minimalną liczbę postów, o głupotach też nie piszę coby nie zaśmiecać, więc kolejny mętlik.

Gość

Post autor: Gość » 26 sty 2014, 18:25

Marcino, Nie włożyłeś ale faktycznie mamy lekki nieład ze wzgledu na te wszystkie zmiany. Starsi klubowicze sa już świetnie obeznani więc dla nich nie ma większego problemu z odnalezieniem się.
Pozsy od zawsze chyba nie są zliczane wszedzie lecz tylko w kluczowych tematach/działach jak miedzy innymi techniczny.

Marcino
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Marcino » 26 sty 2014, 18:39

ok, wszytko mniej więcej jarzę, tylko powiedz mi jedno, jak mam skorzystać z wiedzy na forum nie mając jeszcze A8/S8, i zdobyć wymaganą liczbę postów, pisać bzdury, przecież nie mam wiedzy takiej aby móc komuś pomóc, nie mam S8..mam nadzieję jeszcze... a takie fora istnieją, między innymi po to aby być przydatne również laikom w temacie którego dotyczą, tu trochę z tym ciężko, sami to zapewne dostrzegacie.

Gość

Post autor: Gość » 26 sty 2014, 21:50

Marcino, Uwierz mi że mozna. Wystarczy się zapytać w temacie o kilka szczegółów i już się ma co potrzeba. Kazdy z nas zaczynał i sam widzisz jak jest.

Marcino
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Marcino » 26 sty 2014, 23:17

Spoko, już kilka dni wertuje forum, choć i tak dopiero ułamek wiedzy zdobyłem, myślę że jako "sąsiad" pomożesz jak będę stał przed zakupem.

Awatar użytkownika
cela
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cela » 27 sty 2014, 15:29

Sory że tak tutaj ale napiszcie co trzeba zrobić żeby mieć dostęp do działu nasze auta?
Opłata zrobiona i miałem nadzieje że to wystarczy, bo normalnie już miałem dostęp

Gość

Post autor: Gość » 27 sty 2014, 18:13

cela, Ty masz dostęp-nie może być inaczej. Jestes w grupie która takowy posiada.

................

Chodziło mi o Ogłoszenia oraz Zakup kontrolowany.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2014, 21:17 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

hsn

Post autor: hsn » 27 sty 2014, 20:49

To dlaczego ja nie posiadam ? <tjaa>

Awatar użytkownika
cela
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cela » 27 sty 2014, 20:50

Właśnie ale nie widzę w ogóle tego działu Nie wiem o co chodzi

Gość

Post autor: Gość » 27 sty 2014, 21:11

Przepraszam jesli chodzi o nasze auta to 50postów i dopiero jak w reg. napisane. ZMyliło mnie to że temat dotyczy innego forum więc nie mieszamy.
Grupa Klubowicze A8 Team.pl ma dostep do działu ogłoszeń i zakupu kontrolowanego niezależnie od postów

ernesto

Post autor: ernesto » 27 sty 2014, 21:23

Drodzy koledzy: cela i hsn troszkę się pomieszało i Maciek was nie zrozumiał.
Zgodnie z aktualizacją regulaminu
http://www.a8team.pl/topics2/22.htm
Dostęp do działu nasze auta mają klubowicze którzy przekroczyli liczbę postów o 50 nie zależnie czy opłacili składkę czy nie.
Opłacający składkę którzy nie uzyskali 50 postów mogą udzielać się w dziale zakup kontrolowany.
wszystko jest opisane w regulaminie.

Nie mniej tytuł tematu brzmi ( Dostęp do działu "Zakup kontrolowany" )
Więc wasze posty nie są na temat w danym temacie i wprowadzacie w błąd.

Pozdrawiam ernesto.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi A8 Klub Polska- Sprawy Klubowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl