Ograniczenie dostępności działu "Nasze Auta" ?!
- kurczak1987
- Forum Audi A8
Autka można pooglądać i po dotykać na złocie
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ewidentnie za zablokowaniem przez obcych wejścia do galerii autek poco maja oglądać.
Jeśli pomogłem , kliknij " POMÓGŁ"
Jeśli pomogłem , kliknij " POMÓGŁ"
"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
sorki za odkop tematu ;-)
troche źle odebrałem ankietę i przyznaję się cyknołem na nie :oops:
z drugiej strony trochę to dziwne że zarejestrowane osoby nie maja wglądu :-/
jakie warunki trzeba spełnić by mieć tam dostęp ?? mimo że nie mam jeszcze A8 to chciał bym polukać tu czy tam i dowiedzieć się co nieco a z doświadczenia wiem że dzial z autami to nalepsze do tego miejsce .... trochę to takie bez sensu żebym musiał wchodzić tam jakimiś podchodami :-( , postów też nie chę na siłę nabijać jak z wiedzą na temat A8 jeszcze licho :-/
pozdr.
troche źle odebrałem ankietę i przyznaję się cyknołem na nie :oops:
z drugiej strony trochę to dziwne że zarejestrowane osoby nie maja wglądu :-/
jakie warunki trzeba spełnić by mieć tam dostęp ?? mimo że nie mam jeszcze A8 to chciał bym polukać tu czy tam i dowiedzieć się co nieco a z doświadczenia wiem że dzial z autami to nalepsze do tego miejsce .... trochę to takie bez sensu żebym musiał wchodzić tam jakimiś podchodami :-( , postów też nie chę na siłę nabijać jak z wiedzą na temat A8 jeszcze licho :-/
pozdr.
dice111, przeglądam je dość często- bez logowania
Ale oglądnąć auto przedstawione przez kogoś to nie to samo co fotki na allegro :p No ale cóż jeśli nie mogę dostać dostępu teraz pozostaje cierpliwie czekać aż uciułam kasę- i zacznę aktywnie uczestniczyć w życiu forum tak jak teraz to robie na forum modelu hmm... znacznie niższej klasy- auto po ojcu ja dopiero zaczołem pierwszą-oficjalną :p pracę
PS: chyba najmłodszy tu będe :d
edit: choć sporo opisów widziałem już- spójrz na date rejestracji mojej i jakoś żadnemu z was auta nie zajumałem :p ale rozumiem też bym sie ba l o swoją niunię
Ale oglądnąć auto przedstawione przez kogoś to nie to samo co fotki na allegro :p No ale cóż jeśli nie mogę dostać dostępu teraz pozostaje cierpliwie czekać aż uciułam kasę- i zacznę aktywnie uczestniczyć w życiu forum tak jak teraz to robie na forum modelu hmm... znacznie niższej klasy- auto po ojcu ja dopiero zaczołem pierwszą-oficjalną :p pracę
PS: chyba najmłodszy tu będe :d
edit: choć sporo opisów widziałem już- spójrz na date rejestracji mojej i jakoś żadnemu z was auta nie zajumałem :p ale rozumiem też bym sie ba l o swoją niunię
dice111 czyli mam rozumieć że nowi uzytkownicy do póki nie zakupią sobie A8 , nie przejdą nie wiem srogich testów i nie wiem jeszcze czego to ,,normalnego,, dostępu do działu z autami nie będą mieć ??
te działy można przeglądać bez zakładania konta i nie ukrywam że ,,Kupujemy Audi,, przeglądałem wiele razy zanim założyłem konto ... dział techniczny na ta chwile jest mi nie potrzebny bo auta nie posiadam a problemy samochodów raczej mnie nie przekonają do kupna - z tych działów to korzysta się jak ma się problem lub jak komuś chce się pomóc ;-)dice111 pisze:Nowy użytkownik, tym bardziej szukający dopiero A8/S8 powinien na początku przejrzeć dział techniczny i Kupujemy Audi