REedycja naklejek klubowych.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Więc opcje masz taką że kup sobie nielegalna tablice i z nia jeździj "po ludzku" bo ta to chyba bardziej zwraca na siebie uwage swoja brzydotą. DO tego sobie zakup narozniki by je mieć. Jesli Ci buchną dowod za tablicę to wyjmij z bagaznika swoja i przy nich jakos przymocuj na chwile jesli tez kierunki to możesz sobie na stacje podjechac z własciwymi odebrac swistek,dowód i wrzucic spowrotem swoje graty i dalej hasac jak człowiek
tia, teraz sie przepisy zmieniają i nei bedzie juz pojechac na stacje po swistek za który trzeba zaplacic 20zł i z nim isc po dowód. teraz zabieraja dowód - musisz wykupić próbne tablice z nimi dopiero na przegląd i wtedy dopiero po z dokumentami po twardy dowód. teraz zadaj sobie pytanie czy opłaca sie kombinować;)
Pokaz mi gdzie to napisane bo smiech na sali jak faktycznie tak durny przepis istnieje Na jakiego cwoka mi probne blachy kiedy mam swoje własne i nie musze nawet żadnych probnych brać. Świstek policjanta mnie upowaznia do poruszania sie autem bądź mi tego zakazuje-w tymprzypadku auto nie stwarza zagrozenia więc jade płace 20zł i odbieram dowód-to logiczne i zaden przepis nie ma prawa mnie zmusić do tego bym celowo bez potrzeby wykupywał jakies blaszki ktore nie sa mi do niczego potrzebne.Unknown pisze:teraz zabieraja dowód - musisz wykupić próbne tablice z nimi dopiero na przegląd
probne blaszki sie wykupuje do aut sprowadzonych ktore jeszcze nie maja pelnej rejestracji za sobą.
Unknown, na logike takie cos nie może wejść-raz wprowadzili ssanie kieszeni w postaci kart pojazdu za 500zł i teraz mają czkawke a to jest jeszcze wieksza bzdura
Jesli masz swoje rejestracje to na nich jedziesz na takie dodatkowe badanie bo zabierają ci DR a nie numery rejestracyjne
NIkt cie nie może ZMUSIĆ do tego byś płacił za cos co nie jest ci potrzebne.
Jesli masz swoje rejestracje to na nich jedziesz na takie dodatkowe badanie bo zabierają ci DR a nie numery rejestracyjne
NIkt cie nie może ZMUSIĆ do tego byś płacił za cos co nie jest ci potrzebne.