części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 03 4.2MPI/LPG ] Klocki tył metaliczny dźwiek przy koła

kris28061
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D3 03 4.2MPI/LPG ] Klocki tył metaliczny dźwiek przy koła

Post autor: kris28061 » 01 kwie 2014, 19:46

Witam Serdecznie . Mam pewien problem z moja d3 . regenerowałem zaciski klocków tył . Mimo to jedne z nich pokazuje bład i jest uszkodzony zgnity od srodka i dziurawy . Źle zregenerowany . Przy jeźdze po dziurach lub kamiennej drodze słychać takie odglosy jakbym miał przyczepione puszki do obu kół tylnich . gdy na Serwisie ustawia nowe zaciski wprowadza nowe parametry przez pewnien czas jest ok , Ale po paru km powraca dźwiek puszek . Może być wina zacisku , który nie trzyma tak jak powienien ? i czy Tylko przy tym jednym kole powinny być stuki jeżeli już czy normalne że przy dwóch jak teraz . ? tarcze i klocki jak nowe . dziekuje za pomoc .
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 11:52 przez kris28061, łącznie zmieniany 1 raz.

ernesto

Post autor: ernesto » 01 kwie 2014, 20:15

<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku

[center]A gdzie są Tagi ?

Proszę o edytowanie tematu i wybranie odpowiednich tagów w przeciwnym razie temat zostanie skasowany

Obrazek [/center]

Pozdrawiam ernesto

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl