części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

[D2 96 3.7PB/LPG ] kontrolka CAT

Kammil
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 96 3.7PB/LPG ] kontrolka CAT

Post autor: Kammil » 31 paź 2017, 18:07

witam, mam taki problem, że podczas jazdy czasem auto szarpnie raz mocniej, jakby po prostu zgasło przy obojetnie jakiej prędkości i od razu odpalało i przy tym zapala sie kontrolka CAT, która od razu gaśnie i auto znowu odżywa, czasem gdy stoje na D na światłach też zapala mi sie kontrolka CAT i auto gaśnie, oczywiście bez problemu od razu odpalam je znowu bez problemu, wszystko dzieje się nieregularnie jednego dnia pare razy a później przez 2 tygodnie nic sie nie dzieje, czasem też zdarza sie że szarpie nim jakbym odcięcia paliwa miał ale przez ułamek sekundy pare razy, ale bez kontrolki CAT, nie wiem czy jest to też powiązane ale zawsze jak postoje z zapalonym silnikiem z 20 minut bez ruchu to auto przez pare km, nie ma mocy, obroty wchodzą wolniej a jak ma 5 tysięcy obrotów nawet na dwójce to dostaje takiego strzała, że zaboksuje przy 100km/h na suchym asfalcie. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :)

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 31 paź 2017, 18:53

<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p

ernesto

Post autor: ernesto » 31 paź 2017, 22:09

Błędy ?

Zablokowany

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl