Przywitaj się z nami
-
OnlineDoc
- Administrator
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Przywitaj się z nami
Jesteś nowym klubowiczem a8team.PL? Przywitaj się, przedstaw poniżej w tym temacie.
Napisz skąd jesteś, jakie masz auto lub będziesz miał, jak nas znalazłeś, jak Ci na imię itd.
Nie pisz tylko "Witam serdecznie" lub "Witam Panowie" itd. To są boty spamowy (userzy) których usuwamy.
Pozdrawiam,
Doc / Administrator.
Ps:
Stali i starzy bywalcy, kolejny raz niechaj się nie witają z nami - znamy się przecież
Napisz skąd jesteś, jakie masz auto lub będziesz miał, jak nas znalazłeś, jak Ci na imię itd.
Nie pisz tylko "Witam serdecznie" lub "Witam Panowie" itd. To są boty spamowy (userzy) których usuwamy.
Pozdrawiam,
Doc / Administrator.
Ps:
Stali i starzy bywalcy, kolejny raz niechaj się nie witają z nami - znamy się przecież
-
OnlineDoc
- Administrator
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Przypomnę: "Napisz skąd jesteś, jakie masz auto lub będziesz miał, jak nas znalazłeś, jak Ci na imię itd."
SPAM bot usunięty. Witam i zapraszam klubowiczów.
SPAM bot usunięty. Witam i zapraszam klubowiczów.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2018, 01:43 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć, mam na Imię Patryk,
Obecnie jeżdżę A8 D2 z 1999 r. Taki dziwny model bo 3,7 pb/lpg, przedni napęd (odwdzięcza się przyzwoitym spalaniem). Zamiłowanie do marki jest od lat i myślę że nie zniknie
O Forum wiem, ponieważ jak to zazwyczaj bywa, w przypadku aut wiekowych szuka się tego i owego.
Pozdrawiam
Obecnie jeżdżę A8 D2 z 1999 r. Taki dziwny model bo 3,7 pb/lpg, przedni napęd (odwdzięcza się przyzwoitym spalaniem). Zamiłowanie do marki jest od lat i myślę że nie zniknie
O Forum wiem, ponieważ jak to zazwyczaj bywa, w przypadku aut wiekowych szuka się tego i owego.
Pozdrawiam
PatrykC
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8