[D2 preFL ALL ] Błąd 1n 1 co to takiego ?
-
- Forum Audi A8
[D2 preFL ALL ] Błąd 1n 1 co to takiego ?
Witam ! Od jakiegoś czasu na wyświetlaczu z przebiegiem wyskakuje mi 1n 1 Co to oznacza ?
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 13:14 przez MarcinGdańsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin Gdańsk
marcinmiel77@wp.pl
marcinmiel77@wp.pl
Re: Błąd 1n 1 co to takiego ?
U mnie to samo,ale po jakimś czasie znika,jak chcesz żeby szybciej zniknęło to przytrzymaj chwilę ten guzik poniżej od zerowania licznika.Mi to nie przeszkadza i nawet nie wiem co to jest.(może jakiś serwis oil)MarcinGdańsk pisze:Witam ! Od jakiegos czasu na wyswietlaczu z przebiegiem wyskakuje mi 1n 1 Co to oznacza ?
Kolego wyczytałem gdzieś że to jest chyba jakiś sygnolizator kiedy wymienić olej , po wymianie trzeba to wykasować ale to później znowu się zapala tak że na to nie ma co zwracać uwagi
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Tak dokładnie jak kolega wyżej to jest tzw inspekcja1 (in1) jest jeszcze inspekcja2 (in2), tu chodzi o przypomnienie wymiany oleju a inspekcja 2 to chyba ogólna wymiana innych płynów np hamulcowy itp po przecież te płyny też się wymienia , na pewno można to wykasować vag-iem. Ten komunikat na liczniku nie powinien wpływać na działanie auta.
Co prawda jest to instrukcja do A8 po lifcie ale chodzi o to samo:
Co prawda jest to instrukcja do A8 po lifcie ale chodzi o to samo: