[D2 ALL ] Sprężyny obniżające
[D2 ALL ] Sprężyny obniżające
witam, obecnie posiadam felgi 17 i chcialbym zalozyc sprezyny obnizajace o 30 mm, a w niedalekiej przyszlosci marza mi sie felgi 19, i teraz pytanie: czy jesli zaloze teraz sprezyny obnizajace o 30mm czy bede mogl pozniej zalozyc felgi 19, poprostu czy sie zmieszcza ? nie jestem mechanikiem rozumuje na swoj sposob prosze o fachowa odpowiedz
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2012, 19:41 przez fabio, łącznie zmieniany 5 razy.
Jasne ze sie zmieszcza,wszystko natomiast zalezy od felgi i jej parametrów...Auto spokojnie mozesz obnizyc, ogolnie skoro jestes laikiem..to jesli masz 17tki i wymienisz na 19tki to zwiekszajac rozmiar felgi,zmniejszasz tym samym profil opony...tak wiec srednica calego kola czy to 16tki czy 20tki jest taka sama,grunt to odpowiedni rozmiar opony do takiej felgi
Fabio."Spóźniłeś" się z tym postem jakiś tydzień czasu. W zeszłym tygodniu wyrzuciłem prawie nowy komplet komplet sprężyn Eibacha.. Tak mógłbym ci sprezentować.
Komfort jazdy jest - nieporównywalny Natomiast podjazd na krawężnik (nawet niewielki) , śpiące policjanty , duże nierówności na drodze (droga do Łomży) masakra !!! Lepiej przemyśleć obniżenie 2 razy..
Odczucie moje - nie każdy oczywiście musi podzielić moje zdanie.... :lol:
Komfort jazdy jest - nieporównywalny Natomiast podjazd na krawężnik (nawet niewielki) , śpiące policjanty , duże nierówności na drodze (droga do Łomży) masakra !!! Lepiej przemyśleć obniżenie 2 razy..
Odczucie moje - nie każdy oczywiście musi podzielić moje zdanie.... :lol: