części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[śląsk] Lakiernik - kto gdzie?

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

[śląsk] Lakiernik - kto gdzie?

Post autor: martinezzg » 07 wrz 2012, 19:06

witam kolegów:0
szukam jakiegoś konkretnego dobrego-sprawdzonego lakiernika - nie potrzebuję blacharza - chcę pomalować przedni zderzak --ew zacieniować maskę i boki - mam parę odprysków na masce a zderzak od kamyczków już jest nieładny - a że jestem pedantem to denerwuje mnie jak po 2 dniach czyszczenia auta woskach sealantach i innych zabiegach nie mogę tam osiągnąć efektu jak na reszcie autka....
więc prośba czy ktoś zna tutaj jakiegoś naprawdę konkretnego lakiernika który idealnie dobierze lakier i idealnie pomaluje element i pocieniuje boki..... ma być igła :)
Ostatnio zmieniony 12 sty 2013, 20:58 przez martinezzg, łącznie zmieniany 1 raz.
A8>eSka

arti_dg
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Re: Lakiernik Śląsk - kto gdzie?

Post autor: arti_dg » 07 wrz 2012, 22:25

martinezzg pisze:witam kolegów:0
szukam jakiegoś konkretnego dobrego-sprawdzonego lakiernika - nie potrzebuję blacharza - chcę pomalować przedni zderzak --ew zacieniować maskę i boki - mam parę odprysków na masce a zderzak od kamyczków już jest nieładny - a że jestem pedantem to denerwuje mnie jak po 2 dniach czyszczenia auta woskach sealantach i innych zabiegach nie mogę tam osiągnąć efektu jak na reszcie autka....
więc prośba czy ktoś zna tutaj jakiegoś naprawdę konkretnego lakiernika który idealnie dobierze lakier i idealnie pomaluje element i pocieniuje boki..... ma być igła :)
Automal w Wojkowicach lub Auto Klinika Paja w Rudzie Śląskiej. Te warsztaty mogę polecić.

Awatar użytkownika
martinezzg
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: martinezzg » 07 wrz 2012, 22:29

no właśnie do Wojkowic miałem jechać - ale niestety ostatnio dwoch znajomych zaliczyło tam padake - słabo pomalowana honda i bmw totalnie zepsute...
ale jak nic innego nie znajde to chyba tam zostawie - mam nadzieje ze wypadek przy pracy był...
A8>eSka

Awatar użytkownika
Masa
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Masa » 08 wrz 2012, 13:50

Podjedz do mnie ja robie wszystko u mojego znajomego lakiernika we wtorek podstawiam swoje audi bo jakis matoł maske porysował malowali mi nie jedno auto i super napewno bedziesz zadowolony i cena tez cie zadowoli

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl