![]() |
![]() |
![]() |
[D2 01 3.3TDI ] Nie świecą sie światła wewnetrzne
[D2 01 3.3TDI ] Nie świecą sie światła wewnetrzne
Witam wszystkich , posiadam audi A8 3.3 TDI 2001r. i od jakiegoś czasu przestały świecić światła wewnętrzne przód i tył. Jest to bardzo wkurzające , nie idzie nic w aucie zrobic jak jest ciemno
. Światła na dole koło nóg działaja , w bagażniku i w schowku także . Nie wiem co jest grane , sprawdzałem bezpieczniki , wyciagnelem bezpiecznik od światła i zgasły tylko światła na dole . Sprawdzałem żarówki , także są dobre . Prosze o pomoc , z góry dzieki !!! D:

Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 12:11 przez Piorko, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Nie świecą sie światła wewnetrzne
Ale o które dokładnie światła we wnętrzu ci chodzi ? Podświetlanie nóg, Podświetlanie drzwi, Podświetlanie deski rozdzielczej, licznika, tiptronica ?Piorko pisze:Witam wszystkich , posiadam audi A8 3.3 TDI 2001r. i od jakiegoś czasu przestały świecić światła wewnętrzne przód i tył. Jest to bardzo wkurzające , nie idzie nic w aucie zrobic jak jest ciemno. Światła na dole koło nóg działaja , w bagażniku i w schowku także . Nie wiem co jest grane , sprawdzałem bezpieczniki , wyciagnelem bezpiecznik od światła i zgasły tylko światła na dole . Sprawdzałem żarówki , także są dobre . Prosze o pomoc , z góry dzieki !!! D:
"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."