Witam kolegów.. Jako że dzisiaj kolejny raz stłukłem sobie dyńkę wsadzając do auta po żonie moja flustracja sięgnęła zenitu. :< żona z racji mniejszych gabarytów ustawia fotel potem ja wsiadam i oczywiście wale dynia w kant dachu... wiec postanowiłem rozeznać kwestie pamięci fotela kierowcy bo takiego gadżetu u mnie brak.
Jest pełna elektryka foteli razem z grzaniem, niema elektryki kierownicy, jest panel w drzwiach webasto, alarm. Chciałbym dołożyć pamięć foteli co muszę dokupić przerobić aby to banglało.???? bardzo interesuje mnie opcja ustawiania pod kluczyk.
Może ktoś ma już jakieś doświadczenia z takim razaniem????
[D2 preFL ALL ] Pamieć fotela kierowcy - jak dołożyć????
[D2 preFL ALL ] Pamieć fotela kierowcy - jak dołożyć????
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 12:56 przez Esperak, łącznie zmieniany 2 razy.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Raczej dołożyć. W ELSIE jest tego niewiele: http://ul.to/8w1cwt
więc najlepiej by było jakby Ci ktoś sprawdził u siebie, jaka wiązka leci z auta do modułu pod fotelem. Masz pełna elektryke foteli, łącznie z regulacją wysokości pasów bezpieczeństwa, bez elektrycznej regulacji kierownicy ?
więc najlepiej by było jakby Ci ktoś sprawdził u siebie, jaka wiązka leci z auta do modułu pod fotelem. Masz pełna elektryke foteli, łącznie z regulacją wysokości pasów bezpieczeństwa, bez elektrycznej regulacji kierownicy ?
Black Cars Matters