![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Moduł świateł, pytanie.
[D2 ALL ] Moduł świateł, pytanie.
Witam wszystkich,
Ostatnio przeglądałem filmiki na YT i znalazłem ciekawie wyglądający moduł do świateł, jest to bajer ale zainteresował mnie. Problem w tym że był to moduł w bmw 7 e38...
I moje pytanie brzmi, czy można dostać, zrobić taki moduł do audi a8 d2 ?
Oto FILMIK
A tutaj z innej BMW FILMIK 2
Ostatnio przeglądałem filmiki na YT i znalazłem ciekawie wyglądający moduł do świateł, jest to bajer ale zainteresował mnie. Problem w tym że był to moduł w bmw 7 e38...
I moje pytanie brzmi, czy można dostać, zrobić taki moduł do audi a8 d2 ?
Oto FILMIK
A tutaj z innej BMW FILMIK 2
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 00:41 przez raptor90, łącznie zmieniany 2 razy.
Fajny bajer, jeszcze do tyłu to jak cię mogę, ale na przód - szkoda xenonów. Co prawda któryś tam niemiec pisze, że ma już 3 lata i nic, jednak ja bym nie zaryzykował. No i jak to współpracuje z całym systemem do kontroli elektroniki, czy komp nie będzie wywalał błędów? Przecież sprawdza prawie wszystko. Chyba efekt nie wart tej całej zabawy.
Bądź dobry jak chleb.
Założyłem dlatego ten temat z czystej ciekawości może ktoś miał z takim czymś styczność, jest to dokładnie jak to napisałeś "bajer" bo na co dzień na otwieranie/zamykanie samochodu raczej się nie nadaje chyba żeby naprawdę skrócić całą sekwencję.
Ale ogólnie jest to po prostu ciekawostka.
Pewnie wszystko da się zrobić ale na tym trzeba się już porządnie znać.
Ale ogólnie jest to po prostu ciekawostka.
Pewnie wszystko da się zrobić ale na tym trzeba się już porządnie znać.
-
- Forum Audi A8
Masz rację. Jeśli ktoś trochę dłubie w BASIC'u lub C+/C++ to możnaby to zapodać np. bascom'em na układzie atmega8. Tylko po co? Ale o gustach się nie dyskutuje. Ale bajer fajny... do BMW.wojti_sopot pisze:Zwykłe podłączenie elektryczne tylko musi być sterownik co tym przełącza, wstawiasz diode dodatkowo do każdego obwodu i komp nic nie zobaczy. Dla mnie to badziew ale jak kto lubi.
Bądź dobry jak chleb.