![]() |
![]() |
[D3 03 4.2MPI ] Drzwi , skąd "ukraść" prąd
[D3 03 4.2MPI ] Drzwi , skąd "ukraść" prąd
Witam , jak w temacie , skąd mogę ukraść prąd w drzwiach ? Podłączyłem chińskie światłowody w boczek drzwi na wzór Ambient , bo poprzednie szlag trafił , wpiąłem się w zasilanie z klamki , po załączeniu świateł wszystko ładnie się podświetla i po około pół minuty sterownik drzwi wyłącza całe zasilanie drzwi , czyli wychwytuje "raka". Jest jakiś sposób na obejście tego , czy darować sobie temat ? 

-
- Super Klubowicz
A ori nie są dostępne ?Auddicts pisze:Dzięki za podpowiedzi . W pierwszej kolejności spróbuję podpiąć się w miejsce Ambient , a jak to nie zagra , to spróbuję pomysłu od Macia . W piątek się za to będę znów zabierał , to dam znać , czy się udało i jakim sposobem , może się w przyszłości komuś jeszcze taka wiedza przyda
Ja mam dwa zestawy (8 sztuk listew ambiente z przetwornicami i się zabrać za ich montaż nie mogę. Wiązkę kabli mam także ale poliftową A ja potrzebował bym przed. Bo te poliftowe mają np inne wtyczki od głośników wysokotonowych i dodatkowo piny mają odwrotnie. I jeszcze miały coś tam innego w porównaniu do moich wiązek ale nie pamiętam już co. Mam też drugi komplet wiązek z poucinanymi wtyczkami i myślałem nad ale te kable co idą od wtyczki głównej do wþyczki pod przetwornice listwy ambiente mam całe i by je wypruć i wpleść w moją wiązkę i odpowiednie piny w mojej wtyczce. Ale pozostanę
nadal bez oświetlenia schowków drzwi. A może ma ktoś dojście do numeru części wiązek przed lift z kompletnym oświetleniem ambiente??