[D3 ALL ] Potrzebny schemat elektryczny wiązek tylnych sie
-
- Forum Audi A8
[D3 ALL ] Potrzebny schemat elektryczny wiązek tylnych sie
Witam. Potrzebuje schemat elektryczny kabli tylnych siedzeń które są z wentylacja masażem i elektrycznym ustawianiem.
Wstawić chce nowe siedzenia ale nie mam kompletnie pojęcia jak to zrobić. Okablowanie z dawcy jest całe czyli moduły wentylacji główny jeden sterownik chodzi oczywiście o tyl..
Przednie po podłączeiu chulaja o dziwo. Brak tylko masza i wentylacji ale to jeszcze muszę cp ściągnąć z panelu klimatronika. Teraz mi o tyl chodzi cześć kabli z silniczkow które ustawiają pochylenie i wysuwanie na krótko po podpięciu działa. Sposobem prób udało się podłączyć okablowanie miej więcej po kolorach drutów i panel od ustawień na boku siedzenia działa sterownik Patryka udało się tylko osiągnąć zgiecie fotela reszta nie dziala
Wstawić chce nowe siedzenia ale nie mam kompletnie pojęcia jak to zrobić. Okablowanie z dawcy jest całe czyli moduły wentylacji główny jeden sterownik chodzi oczywiście o tyl..
Przednie po podłączeiu chulaja o dziwo. Brak tylko masza i wentylacji ale to jeszcze muszę cp ściągnąć z panelu klimatronika. Teraz mi o tyl chodzi cześć kabli z silniczkow które ustawiają pochylenie i wysuwanie na krótko po podpięciu działa. Sposobem prób udało się podłączyć okablowanie miej więcej po kolorach drutów i panel od ustawień na boku siedzenia działa sterownik Patryka udało się tylko osiągnąć zgiecie fotela reszta nie dziala
Audi A8 D3 long wersja amerykańska
Proszę, 2003r i 2008r:
http://www.mediafire.com/file/6248na5yc ... n.pdf/file
http://www.mediafire.com/file/y0ol5b6mt ... n.pdf/file
http://www.mediafire.com/file/6248na5yc ... n.pdf/file
http://www.mediafire.com/file/y0ol5b6mt ... n.pdf/file
Four rings to rule them all
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Audi a8 d3 tyl siedzenia
[ Dodano: 2019-07-02, 13:33 ]
[ Dodano: 2019-07-02, 13:35 ]
[ Dodano: 2019-07-02, 13:36 ]
[ Dodano: 2019-07-02, 13:37 ]
[ Dodano: 2019-07-02, 13:40 ]
Panowie o dziwo sterownik działa przynajmiej jedna strona bo drugie siedzenie coś nie reaguje. Czy ktoś się orientuje czy jakieś kable z sterownika idą do panelu klimatrinika z tyłu. Mi w sumie zależy żeby tylko regulacja foteli z tyłu chodziła. Czy wie ktoś jak to podpiąć. Zna ktoś jakiegoś magik od elektryki okolice zielonej góry
[ Dodano: 2019-07-02, 13:57 ]
Cp to tylko w ASO czy są jacyś magicy co ściągają. Vcds da się ściągnąć cp
Audi A8 D3 long wersja amerykańska
-
- Forum Audi A8
Masz tu jeszcze schematy siedzeń stricte dla 2004r. Ściągnij sobie najlepiej wszystkie 3, które wrzuciłem i próbuj dopasować prawidłowy po kolorach kabli we wtyczkach siedzeń.wyspiarz1000 pisze:Samochód rocznik 2004, siedzenia z tego samego roku mi się udało dostać. Tylko u mnie jest wiazka od grzania kanapy i regulacja ledzwi.e
Schematy 2004
Nie ma oddzielnych baz dla każdego modelu. Musisz ściągnąć samą Elsę i całą bazę dla Audi.wyspiarz1000 pisze:Mógłby ktoś podać linka do ściągnięcia elsy chodzi mi tylko o audi a8 d3. Nie chcę ściągać wszystkiego. Czy jest taka możliwość żeby ktoś podał takiego linka
Four rings to rule them all
- Pepek
- Super Klubowicz
- Moje auto: S8 D5
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Przemek
Re: Audi a8 d3 tyl siedzenia
No elo. Jeśli wiązka jest wycięta z dawcy z pomyślunkiem to podłączenie ogranicza się do podpięcia głównego plusa (od razu sugeruję brać go bezpośrednio z akumulatora a nie próbować wpinać się w kostki kanapy), spięcia ze sobą kilku mas, pociągnięcia cana do prawej rozdzielnicy i jednego przewodu do tylnego panelu klimatronika. Niestety po tym rozpierdzielu wiązki na zdjęciach życzę powodzenia żeby to ogarnąć temu kto się tego podejmie.wyspiarz1000 pisze:Czy wie ktoś jak to podpiąć.
Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A8