Witajcie, mam problem po ostrym deszczu paruja mi klosze lamp od sreodka tzn na drugi dzien od wewnetrznej strony zebrala sie wilgoc, co jest przyczyna bo brzydko to wyglada sttrasznie czyzby slabo uszczelnione? :-?
Dodam ze wyminalem ostatnio same klosze lamp w celu ladnego wygladu bo stare byly juz w nienajlepszym stanie
[D2 preFL ALL ] Zaparowane lampy przednie
[D2 preFL ALL ] Zaparowane lampy przednie
Ostatnio zmieniony 14 lip 2013, 00:07 przez klon_84, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: ZAPAROWANE LAMPY PRZEDNIE
Dokładnie gdzieś masz dostęp powietrza na uszczelkach.klon_84 pisze:Witajcie, mam problem po ostrym deszczu paruja mi klosze lamp od sreodka tzn na drugi dzien od wewnetrznej strony zebrala sie wilgoc, co jest przyczyna bo brzydko to wyglada sttrasznie czyzby slabo uszczelnione? :-?
Dodam ze wyminalem ostatnio same klosze lamp w celu ladnego wygladu bo stare byly juz w nienajlepszym stanie
No chyba że tak jak kolega wyżej pisze szkła reflektorów mają pęknięcie.Ja raczej bym nic nie lepił tylko wymienił na nowe uszczelki.Koszt i tak niewielki a pewność że nie będą parować o wiele większa :-Dklon_84 pisze:a czy trzeba wymninac te uszczelki czy wystarczy tylko je dokleic jakims klejem, czy wogole wyminic nowe uszcelki i przykleic ???