Witam chciałbym zamówić tylne lampy (przedlift) moje są trochę zmatowiałe , sprzedawcy sprzedają albo całe albo bez ledów.
Pytanie czy przełożenie bebechów z lamp stanowi jakiś kłopot jeszcze do nich nie zaglądałem. Nie wiem czy szukać kpl czy tańszych samych bez wnętrza led? Jeśli trzeba rozklejać to będę szukał całych.
pozdrawiam
[D3 03 4.2MPI/LPG ] Wymiana tylnich lamp
[D3 03 4.2MPI/LPG ] Wymiana tylnich lamp
Ostatnio zmieniony 12 lis 2014, 07:35 przez Motostacja, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
raftor a zastanawiałem się może nad przepolerowaniem kloszy?
Preparatów na rynku jest od groma, firm które się tym zajmują również, w większości są to firmy Detailingowe, ale nawet Norauto ma taką usługę - jeżeli się nie mylę to chyba około 50 PLN za reflektor.
w pierwszej kolejności sam bym się za to zabrał. Jeżeli nie masz polerki to nakładka na wiertarkę, cleaner do plastików, taśma papierowa do zabezpieczenia blachy i odrobina wolnego czasu. Jeżeli zdecydowałeś się wymienić reflektory to absolutnie nic nie stracisz a tylko możesz być do przodu o koszt nowych świateł :-)
Preparatów na rynku jest od groma, firm które się tym zajmują również, w większości są to firmy Detailingowe, ale nawet Norauto ma taką usługę - jeżeli się nie mylę to chyba około 50 PLN za reflektor.
w pierwszej kolejności sam bym się za to zabrał. Jeżeli nie masz polerki to nakładka na wiertarkę, cleaner do plastików, taśma papierowa do zabezpieczenia blachy i odrobina wolnego czasu. Jeżeli zdecydowałeś się wymienić reflektory to absolutnie nic nie stracisz a tylko możesz być do przodu o koszt nowych świateł :-)