![]() |
![]() |
![]() |
Zestaw gwintownikow i narzynek
Zestaw gwintownikow i narzynek
Witam. Chcę zakupić zestaw gwintownikow i narzynek, znalazlem sporo zestawów 110 elementów o zróżnicowanych średnicach i skokach gwintów, i nie wiem który wybrać, oczywiste jest to że nie potrzebuje jakiś super zestawów za 2tys,. Możecie coś panowie polecić, co sprawdza się w potrzebie? i nie jest wykonane z chińskich stopów?
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
A ile masz do wydania ? Na twoim miejscu brał bym te w cenie około 300zl 110el.
Podejrzewam że i tak potrzeba ci tylko czegoś w razie W żeby nie szukać po okolicy . A w niskiej cenie nic ciekawszego nie znajdziesz. Później możesz sobie też te których bardzo często używasz kupić Fanara , drogie są ale wieczne praktycznie w użytkowaniu domowym.
Sam używam tylko Fanara praktycznie ,ale taki zbiór jaki mam to kilka tysięcy i są bo są a większości praktycznie nie używam.
Podejrzewam że i tak potrzeba ci tylko czegoś w razie W żeby nie szukać po okolicy . A w niskiej cenie nic ciekawszego nie znajdziesz. Później możesz sobie też te których bardzo często używasz kupić Fanara , drogie są ale wieczne praktycznie w użytkowaniu domowym.
Sam używam tylko Fanara praktycznie ,ale taki zbiór jaki mam to kilka tysięcy i są bo są a większości praktycznie nie używam.
Do 1000zl to już fajny zestaw można by złożyć.
Druga sprawa zależy co będziesz robił bo co innego poprawiać gwint a co innego gwintować go od nowa w czymś twardym .
Nawet najlepszy gwintownik ułamiesz jak źle będziesz się z nim obchodził.
Przy dbaniu o smarowanie i spokojnym obchodzeniu się z nimi to powinien ci taki zestaw za 300zl starczyć
Druga sprawa zależy co będziesz robił bo co innego poprawiać gwint a co innego gwintować go od nowa w czymś twardym .
Nawet najlepszy gwintownik ułamiesz jak źle będziesz się z nim obchodził.
Przy dbaniu o smarowanie i spokojnym obchodzeniu się z nimi to powinien ci taki zestaw za 300zl starczyć
https://allegro.pl/oferta/zestaw-gwinto ... etargeting
Co myślicie o tym?
Co myślicie o tym?
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....