Poszukuje A8/S8
Poszukuje A8/S8
Witam wszyskich i odrazu prosze o pomoc w temacie wyboru auta dla mnie , tak jak w temacie jest napisanie poszukuje A8/S8 d2 cena jaką moge przeznaczyć na auto to do 30 tyś , poszukuje auta zadbanego . jestem zwolennikiem auta komfortowego i niezawodnego (wiem wiem za te pieniadze mogłbym sobie kupic nowego forda fieste ) ale wole takie auto ktore przejedzie 200 tyś km i wiecej i nie wypluje panewek , i tutaj moja prośba poszukuje kierowcy/ pasjonata ósemeczki , czy znajdzie sie ktoś kto pokaze mi te auto przewiezie itp. i powie na co mam uważać przy kupnie swojego wymarzonego auta pochodze ze śląska a dokładnie kłobucka nieopodal częstochowy
Trochę chyba nie w tym dziale kolego ten temat...
co do reszty to jest na forum kilka osób z twojej okolicy powinni Ci pomóc.
Trzeba było w weekend wpaść do Ślesina na Ogólnopolski Nasz Zlot to byś miał sprawę załatwioną było 45 ósemek do wyboru do koloru. Budżet masz słuszny tylko teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość bo poszukiwania są długie..., od siebie podpowiem skontaktuj się z Mielony123 on ma D3 i D2 z czego D2 chce sprzedać. Ładne ma auto więc warto się zainteresować tym bardziej że takich szukających jak Ty jest wielu...
co do reszty to jest na forum kilka osób z twojej okolicy powinni Ci pomóc.
Trzeba było w weekend wpaść do Ślesina na Ogólnopolski Nasz Zlot to byś miał sprawę załatwioną było 45 ósemek do wyboru do koloru. Budżet masz słuszny tylko teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość bo poszukiwania są długie..., od siebie podpowiem skontaktuj się z Mielony123 on ma D3 i D2 z czego D2 chce sprzedać. Ładne ma auto więc warto się zainteresować tym bardziej że takich szukających jak Ty jest wielu...
kup od mielonego wlasnie sprzedaje swojego longa zostanie ci jeszcze kasy
http://allegro.pl/audi-a8-d2-long-z-pry ... ml#thumb/8
http://allegro.pl/audi-a8-d2-long-z-pry ... ml#thumb/8
bądź sobą, wariatów też lubią
-
- Forum Audi A8