TAGa poprawiam wg Twojego modelu, jeśli kolega ma inny, proszę o zmiane
dice111 - Moderator
![]() |
![]() |
![]() |
To niech kolega z próbuje tak samo ;-)Tomi87 pisze: w moim E38 było tak samo to pomogło jak zatankowałem bak pod korek
Tak , to właśnie ta sama pompa jest do 2.8 , 3.7 , 4.2 nie wiem czasem czy do 2.6 Audi też nie pasuje ;-)Tomi87 pisze:ta sama pompa siedzi w 2,8 i w 4,2 ???
..bo najczęściej mechanik rozbiera, a później zastanawia się jak złożyć, próbując wszystko spasować w całość i efekt jest powszechnie znany. daro72 zapewne najpierw poczytałeś jak to powinno być zrobione, na co zwracać uwagę itp, a później to tylko złożenie zgodnie ze sztuką, a nie własnego widzimisię i musi wszystko grać. Ja często też wiele rzeczy staram się zrobić sam w aucie. Niemal wszystko do czego się dotknę jest poprzedzone edukacją. Zawodowo nie mam nic wspólnego z mechaniką samochodową, ale jak się dobrze rozpozna temat to wiele rzeczy daję radę sam ogarnąć (i niejednokrotnie z lepszym efektem niż jakiś pseudo mechanik)daro72 pisze:Ja nie jestem żadnym mechanikiem i za pierwszym razem montaż był poprawny.mlody91 pisze:tak naprawde to chyba nie znam mechanika ktory za pierwszym razem by to zlozyl dobrze:)