Witam,
W piatek nagralem 30 sekudnowy film startu silnika na zimnym dla osoby zainteneresowanej kupnem, tak przysluchwilem sie mu i ciezko to wytlumaczyc ale silnik dziwnie brzmial/brzmi. Film podeslalem do paru osob (wiem, film nakrecony telefonem, znieksztalcony dzwiek) stwierdzilo, ze raczej jest to rozrzad. Oczywiscie pierwszy raz to slysze bo z srodka A8 to malo co slychac. Podejchalem blisko mnie to zakladu ktory zajmuje sie inna marka i Pan doradzil abym podejchal do firmy ktora specjalizuje sie w Audi i go przesluchali, czyli komputer, stetoskop itp. Czy macie jakas firme/osobe godna polecenia u ktorej moglbym zostawic auto i zrobila by taki przeglad? Od razu uprzedzam Audi Service na Sadka 22 maja terminy od 10 stycznia. Czytalem gdzies, ze te silniki przy pewnym przebiegu moga inaczej "brzmiec"? Moj ma na liczniku 209 tysiecy. Kupiec przyjezdza do mnie 30 grudnia i sie zastanawiamy co robic, wstepnie zejde mu cene tego rozrzadu ale moze to nie jest to? Czy ja w ogole moge tym autem jezdzic? Sorki za spora ilosc inroamcji ale nie mam gdzie szukac pomocy
PS. Za brak polskich znakow takze poniewaz nie moge ich aktywowac w laptopie...
Pozdrawiam,
Pawel
[D4 11 4.2FSI ] Mechanik Krakkow - potrzebna pomoc
Jutro z samego rana zadzownie.dice111 pisze:Quattro Service na Rzemieślniczej 19 ? Wrzuć filmik
LINK: https://megawrzuta.pl/download/e46fd23f ... b0b36.html
Tutaj nie mogłem dodać ponieważ rozszerzenie MOV jest niedozwolone uroki Iphona
Dajcie znać czy działa
Paweł
Witam. Posłuchali auta i ich zdaniem raczej to nie rozrząd a kolektor ssący. Wysłałem auto na diagnozę i nadal się nic nie dowiedziałem. Czy jest jakaś firma która umie zdiagnozować auto jak należy? Czy jak nie rozbiorą silnika na części to się nie dowiemy . Sory ale jestem zły. Maja jeszcze podpiąć komputer. Na pytanie czy mogę jeździć to odpowiedz mam : nie wiem
[ Dodano: 2021-12-17, 15:01 ]
Witam,
Dobra jest już po rozmowie z Panami z serwisu:). Zaczynamy od wymiany elektrozaworów sterującymi zmiennymi fazami rozrządu plus oleje filtry itp
[ Dodano: 2021-12-17, 15:01 ]
Witam,
Dobra jest już po rozmowie z Panami z serwisu:). Zaczynamy od wymiany elektrozaworów sterującymi zmiennymi fazami rozrządu plus oleje filtry itp
-
- Forum Audi A8