części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 04 4.0TDI ] Problem z hamulcami

webcomat
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D3 04 4.0TDI ] Problem z hamulcami

Post autor: webcomat » 11 lut 2014, 13:00

Witam po raz kolejny drogich forumowiczy. Mam duży problem z hamlcami tył. Posiadam VASa i zabrałem się za wymianę tylnich klocków. Postepowałem dokładnie według procedury VASa i wszystko szło dobrze do momentu wpisania grubości nowych okładzin. Sterownik za wszelką cenę nie chce przyjąć nowej wartości a w pamięci widnieje najniższa wartość tj. 3mm. Nie wiem co z tym zrobić. Przeprowadzałem adaptacje i nic. Mam do wymiany sterownik pompy abs (brak komunikacji) ale wydaje mi się, że to chyba nie ma ze sobą nic wspólnego prawda ? Wogóle z tym autem dzieje się coś dziwnego, ponieważ w kilku sterownikach nie jestem w stanie przeprowadzić kodowania - odrzuca ( a po opisie kodu powinienem mieć zupłenie inne kodowanie). Podmieniłem sterownik hamulca ręcznego bo myślałem, że jest winowajcą ale dalej nic.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2014, 16:14 przez webcomat, łącznie zmieniany 1 raz.

ernesto

Post autor: ernesto » 11 lut 2014, 15:48

[center]Kolego webcomat
przypominam a regulaminowym zakładaniu tematów, czyli stosowanie tagów w tytule.
[/center]

<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku

Pozdrawiam ernesto.

webcomat
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: webcomat » 11 lut 2014, 16:15

Sorki, moje niedopatrzenie....

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl