![]() |
![]() |
![]() |
[D2 94 4.2PB ] Webasto problem
[D2 94 4.2PB ] Webasto problem
Witam wszystkich nabyłem własnie przepiękne audi a8 4,2 i mam problem z webastem
czyli mam taki panel sterowania w drzwiach i jak załączam webasto tym przyciskiem z płomieniem to klimatronik mi błyska nie wiem co się dzieje.
Raz udał mi się włączyć ale pochodziło 3 min i sie wyłonczyło i znowu te same obiawy
czyli mam taki panel sterowania w drzwiach i jak załączam webasto tym przyciskiem z płomieniem to klimatronik mi błyska nie wiem co się dzieje.
Raz udał mi się włączyć ale pochodziło 3 min i sie wyłonczyło i znowu te same obiawy
Ostatnio zmieniony 07 lut 2015, 08:46 przez Misio2310, łącznie zmieniany 1 raz.
proponuje podłączyć kompa i sprawdzić błędy ale musisz to zrobić na odpalonym webasto inaczej się nie połączy .
Możesz jeszcze podłączyć miernik do aku webasto i sprawdzić jaki jest spadek napięcia u mnie wyłącza się przy spadku napięcia ok 11,5v ale ja mam jeden aku i to jest zabezpieczenie przed rozładowaniem aku.
Pozdrawiam
Możesz jeszcze podłączyć miernik do aku webasto i sprawdzić jaki jest spadek napięcia u mnie wyłącza się przy spadku napięcia ok 11,5v ale ja mam jeden aku i to jest zabezpieczenie przed rozładowaniem aku.
Pozdrawiam
to jest błąd klapy świeżego powietrza V71Misio2310 pisze:no podpiołem kompa i tu lipa bo nie połączyłem sie webasto tylko wyszedł błąd w klimatyzacj 01274
http://www.a8team.pl/d2-01-42pb-sos-dla ... t11460.htm