[D3] Informacje
...hm wszystko prawda co piszesz..... :-/ ale jak się miało i używało poprzednie wersje A8 D2 przed i po lifcie,to każdy miłośnik A ósemki przesiada się na D3 ze zwyczajnej chęci rozwoju i kontynuowania tradycji :mrgreen: .Najbardziej obawiam się tego , że następne modele A8 mogą się mi już nie podobać i pryśnie czar A ósemki :-(
-
- Forum Audi A8
Kolego ja 4.0 tdi bym odpuscil cos bylo nie tak z walkami. duzo jezdze 4.2 tdi znajomego i w tym silniku nie ma zadnych klopotow choc do oszczednych on nie nalezy,trasa tak z 15l on ja nic a raz to 22l wzial ale dostal na maxa po garach. ja zakochany jestem w 4.2 ale pb i teraz moja kobieta zada takiej!!! jestem mega szczesliwy na maxa bo dosyc dlugo miala opory i kupila sobie nowe subaru legacy disla :roll: teraz ciagle tylko gada kiedy i kiedy bedzie a8 bo ja dupa boli od subaru.Ta a8 znajomego juz zrobilem ponad 40tyskk i jak mam wsiasc do swojego to....... koszty wcale nie sa wielkie tylko trzeba na bierzaco servis i nieodkladac nic na pozniej. Przyklad przeglad tej a8 w bosh 1000zl przeglad subaru 1300zl :-/ no coment